icq - podivná chyba,prosim o pomoc
- PavelKilleR
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
icq - podivná chyba,prosim o pomoc
ahojte kluc, mam icq klienta a pouzivam dva ucty, vzdycky mi sli oba ucty bez problemu, v posledni dobe jsem vsak muj hlavni ucet pouzival prez program qip ale icq mi stejne slo bez problemu, predevcirem jsem zapl icq a napaslo mi to u hlavniho uctu - došlo k chybě, opakujte akci později na http://www.icq.com jsem zadal i pomoc ale zadne jsem se nedockal, podivne je ze na muj ucet se muzu prihlasit na http://www.icq.com bez problemu, nevite v cem je problem? jeste jsem zkousel projet pocitac programem Malwarebytes' Anti-Malware ktery mi nenasel zadny problem. divne.... za pomoc velice dekuji a budu rad pac mam mnoho kontaktu ktere potrebuji, diky all
- CrasherKill
- Level 5
- Pohlaví:
- Stav:
Re: icq - podivná chyba,prosim o pomoc
Zkoušel jsi přeinstalovat icq?
AMD Phenom II X4 945 3.0 GHz / CoolerMaster Hyper 212+ / Gigabyte 870A-UD3 / Kingston DDR3 4096 MB 1600MHz / Nvidia GeForce GTX 560 / 3X SAMSUNG F3 1TB + WD Green 1TB + SSD Samsung 840 EVO 120GB / SEASONIC 620W BRONZE / CoolerMaster Elite 330 / Windows 8 Pro
- PavelKilleR
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
ano vyzkousel jsem veskere mozne prostredky, ktere jsem mel pri ruce, chtel jsem pozmenit heslo, ale nevim kde, vyzkousel jsem icq.com ale nepamatuju si odpoved na moji otazku, kterou jsem tam daval pri registraci, tak jsem pouzil formular ze mi to poslou na emailm ale to nefunguje, takze envim mno
-
- Pohlaví:
Tato chybe ja celkem casta: ..nejde s eprihlasit na ICQ, ale na stranku ICQ ano, a spucasne se lze prihlasit pres nejakeho interentoveho klienta, pres stranku s prihlasovaci moznosti na ICQ, ...na ICQ foru je to casto zminovane a je to z duvodu:
...pretizeni a nebo chyby na jejich serveru, pripadne behem prihlasovaciho procesu, a neni to zavineno PC. Tato chybe nema presnou specifikaci ani casovou delku, a kdyz se podivas na OCQ forum, pravdepodobne najdes vicero podobnych dotazu ...proc se nemuzu prohlasit.
Spucasne, budes-li akci prihlaseni opkaovat nekolikrat po sobe, zaznamena se to jako 'chba' - podezreni a zablokuje to prihlaseni na 30 minut, myslim.
1, vyskousej prihlaseni pres nejke stranky
2, a v prve rade si dojsi na forum a jak se tam s tim shledas, je jiste, zeje to tent pripad.
Problem, bude ze toto do nedavna celkem dobre a orientacni forum je zaplnene ruzaka, kteri am cmaraji azbukou a to kazdou debilitu, protoze nemaji ani zakladni schopnost neco vyresit sami, tak pritahnou tam a tam to naflakaji ...coz je zpusobeno tim, ze qip je vlastne rusky produkt a tak s tim rusaci lezou i na ICQ technicke forum, kde se da aspon orientacne usoudit zda se chyba deja vice lidem.
Co uvadis ..nepamatuji si odpoved na otazku.. tak to obecne receno na ICQ nikdo neresi, toho tam maji denne stovky, a neni se cemu divit, ze tomu nevenuji pozornost (kazda forma/poskytovatel by se nastval, kdyz pora dnekdo chodi, ..nepamatuji si to a to, pomoc), takze to neni nic spatneho.
...pretizeni a nebo chyby na jejich serveru, pripadne behem prihlasovaciho procesu, a neni to zavineno PC. Tato chybe nema presnou specifikaci ani casovou delku, a kdyz se podivas na OCQ forum, pravdepodobne najdes vicero podobnych dotazu ...proc se nemuzu prohlasit.
Spucasne, budes-li akci prihlaseni opkaovat nekolikrat po sobe, zaznamena se to jako 'chba' - podezreni a zablokuje to prihlaseni na 30 minut, myslim.
1, vyskousej prihlaseni pres nejke stranky
2, a v prve rade si dojsi na forum a jak se tam s tim shledas, je jiste, zeje to tent pripad.
Problem, bude ze toto do nedavna celkem dobre a orientacni forum je zaplnene ruzaka, kteri am cmaraji azbukou a to kazdou debilitu, protoze nemaji ani zakladni schopnost neco vyresit sami, tak pritahnou tam a tam to naflakaji ...coz je zpusobeno tim, ze qip je vlastne rusky produkt a tak s tim rusaci lezou i na ICQ technicke forum, kde se da aspon orientacne usoudit zda se chyba deja vice lidem.
Co uvadis ..nepamatuji si odpoved na otazku.. tak to obecne receno na ICQ nikdo neresi, toho tam maji denne stovky, a neni se cemu divit, ze tomu nevenuji pozornost (kazda forma/poskytovatel by se nastval, kdyz pora dnekdo chodi, ..nepamatuji si to a to, pomoc), takze to neni nic spatneho.
- PavelKilleR
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
dekuji za radu,, vyzkousel jsem internetovy klient meebo , kde se nemuzu taky prihlasit a s druhym icq uctem se prihlasim normalne, dokonce jsem si vsiml ze kdyz se prihlasuji prez qip, tzak mi to pise vetu ze icq ucet je zabanovan ale na icq.com se prihlasim v poradku, ja jsem s oho uplny jelen, slo by aspon nejak okopirovat kontakty co mam na icq? asi ne co?
-
- Pohlaví:
Vyckej dva dny, to je asi nejdele co sem videl problem tohoto typu.
Jeli ucet pod 'banem', je to za: 1, z duvodu opakovanych neuspesnych pokusu (to ale obecne byva na 30 minut), jak jsem napsal, 2, mozne doslo k prolomeni hesla (to momentalne z duvodu vyse uvedeneho nevis, je-li to s duvodu neuspesnych prihlaseni a nebo se nove objevilo zablokovani s jineho duvodu).
Prekopirovat kontakty neni tak jednoduche a jen velmi omezene, musel bych to nekde dohledat, ale tak jako tak, vyckej do nedele ..potom budes moci tvrdit, ze:
stale se nejde prihlasit a neni to zpusobeno blokaci/ochrannou z duvodu opakovanych neuspenych prihlaseni (coz nastane i v pripade, ze se jedna o chybu serveru, ktera jeste neni obecna a postihuje napriklad i dva ucty na jednom PC a z toho jenom jeden nepujde prihlasit).
Jeli ucet pod 'banem', je to za: 1, z duvodu opakovanych neuspesnych pokusu (to ale obecne byva na 30 minut), jak jsem napsal, 2, mozne doslo k prolomeni hesla (to momentalne z duvodu vyse uvedeneho nevis, je-li to s duvodu neuspesnych prihlaseni a nebo se nove objevilo zablokovani s jineho duvodu).
Prekopirovat kontakty neni tak jednoduche a jen velmi omezene, musel bych to nekde dohledat, ale tak jako tak, vyckej do nedele ..potom budes moci tvrdit, ze:
stale se nejde prihlasit a neni to zpusobeno blokaci/ochrannou z duvodu opakovanych neuspenych prihlaseni (coz nastane i v pripade, ze se jedna o chybu serveru, ktera jeste neni obecna a postihuje napriklad i dva ucty na jednom PC a z toho jenom jeden nepujde prihlasit).
Zdarte
Mám jeden problém
Dneska mi šlo v pohodě muj icq učet přes mmebo.com,jelikož jsem na jinem pc a nejsem dostupný k samotné službě icq.ASi pře hodinou mi šlo na muj učet se přihlásit,ale teď už ne píše mi to že mám chybné nuť heslo nebo acc.no zkoušel jsem se přihlásit tak 100x a nic.Na icq.com se mi přihlásit taky nejde a generace new hesla mi taky nejde...na icq.com
Nevítě čím to je?
Poraďte pls
Mám jeden problém
Dneska mi šlo v pohodě muj icq učet přes mmebo.com,jelikož jsem na jinem pc a nejsem dostupný k samotné službě icq.ASi pře hodinou mi šlo na muj učet se přihlásit,ale teď už ne píše mi to že mám chybné nuť heslo nebo acc.no zkoušel jsem se přihlásit tak 100x a nic.Na icq.com se mi přihlásit taky nejde a generace new hesla mi taky nejde...na icq.com
Nevítě čím to je?
Poraďte pls
- Stene
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
nickel: Založ si vlastní topic a nemotej to tady všechno dohromady!!
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 4
- 3265
-
od Steage7717
Zobrazit poslední příspěvek
12 lis 2024 18:49