Icq - nastavení účtu a Icq Toolbar - je na co? Vyřešeno
Re: Icq - nastavení účtu a Icq Toolbar - je na co?
Já jen nedoporučuju stahovat si icq 7. Pokud se nevyznáš ve verzi 6.5, tak 7 je mnohem horší.
Acer TimelineX 4820T - OS: Windows 7 HP x64. / HTC Wildfire S Purple
*Když píšu bez diakritiky, tak jsem tu přes mobil!
*Když píšu bez diakritiky, tak jsem tu přes mobil!
Děkuji Peacoqu, stáhnu to s toho Icq.centrumu.cz, slunečnice mě nepřesvědčila. S tím číslem to je pravda, to jsem nevěděla, ze Skaypem nemám zatím zkušenost. Moc děkuji za všechny rady a názory. Označte to prosím za vyřešené, nebo já to zkusím, až tu odpověd' odešlu.
-
- Pohlaví:
Prosim. A jak vidis, ono jen staci to napsat podrobne a je to hned jasne (aspon teda vic, nez na zacatku), a to zase takova prace neni
Slunecnice, apod., jak je uvedeno - ani jinou moznost nemas, nez neco stahnout, kdyz to potrebjes a je to na netu zdarma ke stazeni. Jen je nutne zvazit kde, a kdyz je moznost originalniho downloadu primo u distributora, tak tam - vic pro bezpecnost udelat nejde, ale zase nekde to stahnout musis :)
Vyreseno - zelena fajka v pravo nahore pri psani prispevku; to delas ty jako tazatel, jinak by to musel prijit zamknout nekdo z fora.

Slunecnice, apod., jak je uvedeno - ani jinou moznost nemas, nez neco stahnout, kdyz to potrebjes a je to na netu zdarma ke stazeni. Jen je nutne zvazit kde, a kdyz je moznost originalniho downloadu primo u distributora, tak tam - vic pro bezpecnost udelat nejde, ale zase nekde to stahnout musis :)
Vyreseno - zelena fajka v pravo nahore pri psani prispevku; to delas ty jako tazatel, jinak by to musel prijit zamknout nekdo z fora.
Re: Icq - nastavení účtu a Icq Toolbar - je na co? Vyřešeno
Děkuji všem za rady, stáhla jsem si icq 6,5 ze servru jak psal/a Peacog, a je pravda, že pod jménem to nefunguje. Takže díky, moc.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 3
- 4036
-
od petr22
Zobrazit poslední příspěvek
30 dub 2025 09:26