Dobrý den,
potřeboval bych nějakým způsobem zabezpečit přístup k thunderbirdu,jako je tomu např.u outlook express.
Nalezl jsem sice nějaké odkazy na rozšíření "profilepassword",ale nemohu nikde najít odkaz na jeho stažení a ani nevím zda bude kompatibilní s touto verzí TB.Aktivace hlavního hesla v nabídce správce hesel v TB neznemožní přístup jiných uživatelů k mé soukromé poště.Předem díky moc za pomoc.
jak zaheslovat přístup k thunderbirdu 3.0.4 Vyřešeno
-
- Level 1
- Pohlaví:
- Stav:
jak zaheslovat přístup k thunderbirdu 3.0.4
HP Compaq dc7900 convertible minitower,Intel core(TM) 2 Quad Q9400 2,66Ghz,4GB RAM,GK "MSI radeon hd5770pmd 1G,monitor HP L2245w 16:9 1680x1050 PnP,zdroj 500w,windows 7 professional 64bit
-
- Pohlaví:
Re: jak zaheslovat přístup k thunderbirdu 3.0.4
Co to je za nesmysl, máš tam Jméno a Heslo - HOTOVO
-
- Level 1
- Pohlaví:
- Stav:
žádné okno s jménem a heslem se mi neobjevuje,jakmile klepnu na TB tak se mi přímo otevře složka s doručenou poštou a HOTOVO
HP Compaq dc7900 convertible minitower,Intel core(TM) 2 Quad Q9400 2,66Ghz,4GB RAM,GK "MSI radeon hd5770pmd 1G,monitor HP L2245w 16:9 1680x1050 PnP,zdroj 500w,windows 7 professional 64bit
-
- Master Level 9.5
- Pohlaví:
- Stav:
A nepovoloval jsi náhodou když jsi dělal účet?
Jinak nástroje-možnosti-bezpečnost-uložená hesla.

-
- Level 1
- Pohlaví:
- Stav:
přecházel jsem z outlook express,takže jediné co jsem při instalaci povolil bylo importování složek a nastavení účtu z outlook express,ta hesla v možnostech mám nastavená včetně hlavního hesla,ale to zabrání pouze přijetí nebo odeslání nové zprávy,ale ne čtení již došlých zpráv.V outlooku jsem bez zadání hesla identity program vůbec neotevřel a o to mi jde.
Záleží na tom, jak moc zabezpečit to chceš
Můžeš si nastavit Hlavní heslo (Preferences - Security - Passwords), ale to ti pouze zabrání užití uložených hesel bez zadání tohoto, tj. nikdo si v již zmiňované nabídce nebude moci tvoje hesla k účtům prohlédnout a ani Thunderbird sám nebude hesla používat. Jestli chceš zabránit i čtení mailů, tak to bude celkem problém. Maily jako takové se na disk ukládají v nešifrované podobě, stačí tedy případně vědět, kam jít. Když bys chtěl maily kompletně zabezpečit, nezbude ti než externím programem zašifrovat celou složku (nebo i celý oddíl, na kterém data jsou) a před každým použitím Thunderbirdu složku rozšifrovat.

-
- Master Level 9.5
- Pohlaví:
- Stav:
Tak jak to chceš tak jedině s tím doplňkem.Funguje i pod verzí 3.
http://nic-nac-project.de/~kaosmos/profilepassword-en.html
http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:VlMSYDO-Mc0J:thunderbird.mozilla.cz/otazky/+windows+ProfilePassword+for+ThunderBird&cd=2&hl=cs&ct=clnk&gl=cz
http://nic-nac-project.de/~kaosmos/profilepassword-en.html
http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:VlMSYDO-Mc0J:thunderbird.mozilla.cz/otazky/+windows+ProfilePassword+for+ThunderBird&cd=2&hl=cs&ct=clnk&gl=cz
-
- Level 1
- Pohlaví:
- Stav:
Re: jak zaheslovat přístup k thunderbirdu 3.0.4 Vyřešeno
ok,něco z toho zkusím,díky moc za info.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Vzdálený přístup z mobilu na mobil
od czTANIScz » 30 čer 2024 14:32 » v Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení - 4
- 4159
-
od czTANIScz
Zobrazit poslední příspěvek
11 črc 2024 21:11
-
Zpět na “Komunikace na internetu”