Co znamenají jednotlivé stavy Skype? (nepřítomný, nerušit…) Vyřešeno
- CZechBoY
- Master Level 9.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: Co znamenají jednotlivé stavy Skype? (nepřítomný, neruši
ten status neviditelný nefunguje na 100% ale, já si dal neviditelný a bratránek mě v pohodě spamoval, protože mě viděl jako online
PHP, Nette, MySQL, C#, TypeScript, Python
IntelliJ Idea, Docker, Opera browser, Linux Mint
iPhone XS
Raspberry PI 3 (KODI, Raspbian)
XBox One S, PS 4, nVidia GeForce NOW
iPhone XS
Re: Co znamenají jednotlivé stavy Skype? (nepřítomný, neruši Vyřešeno
Vypůjčil jsem si matčin notebook a experimentoval jsem.
Výsledek je tu:
Výsledek je tu:
-
Online – Normální provoz, zvonění, viditelnost…
-
Nepřítomný – Totéž co online – statusem nepřítomný však upozorňuji, že hovor nemusím zvednout okamžitě, protože se pravděpodobně nenacházím v blízkosti PC, ale budu-li na doslech, pak mohu hovor přijmout
-
Nerušit – Na rozdíl od online nezvoní příchozí hovor, informace o něm je pouze optická.
-
Neviditelný – Totéž co online, ale tvářím se jako offline.
-
Offline – Totéž, jako kdybych neměl Skype spuštěný, respektive jako bych nebyl přihlášený.
- Než položíte dotaz, nejprve se ptejte strejdy Gůůgla.
- Výňatek z pravidel fóra PC-HELP:
- Název tématu zvolte takový, aby co nejvýstižněji charakterizoval obsah tématu.
- Nesnažte se řešit jiný problém (i když podobný) v jednom tématu. Raději založte nové téma.
- Mýliti se je Myloš.
Hmm ... trochu mě zaráží, že se někdo nad takovými pro mě samozřejmými věcmi zamýšlí, ale asi je to proto, že messaning používám zhruba 9-10 let ... taktéž by mě zarazilo, kdyby se mně někdo zeptal, jak to dělám, když jím, že si lžíci nestrčím do nosu místo do pusy ... nejdřív jsem si myslel, že jde jen o recesi, že si někdo prostě tropí žerty ... ale nejspíš u nováčků můžou vzniknou dohady o těchto stavech Skype, ICQ, ...
Což o to, já Skype sice nepoužívám týden, ale většinou jsem se buď zalogoval a volal, nebo jsem byl stabilně přihlášený, takže jsem se výše uvedenými stavy nikdy nezajímal – a třeba z ICQ jsem to nemohl pochytit, protože jsem si žádného kecálka nikdy nenainstaloval – vyhýbám se tomu stejně jako facebooku, nevedu Twitter ani blog (pouze některé blogy navštěvuji), o Second Life ani nemluv(n)ě – i tak strávím na netu nechutně moc času.
..
Ale když jsi ty pro tebe samozřejmé věci věděl, mohls mi ušetřit tápání a napsat mi to rovnou
..
Ale když jsi ty pro tebe samozřejmé věci věděl, mohls mi ušetřit tápání a napsat mi to rovnou
- Než položíte dotaz, nejprve se ptejte strejdy Gůůgla.
- Výňatek z pravidel fóra PC-HELP:
- Název tématu zvolte takový, aby co nejvýstižněji charakterizoval obsah tématu.
- Nesnažte se řešit jiný problém (i když podobný) v jednom tématu. Raději založte nové téma.
- Mýliti se je Myloš.
Jak říkám, nechtělo se mi věřit, že je to myšleno vážně, přijde mi to (stavy) samozřejmé, luštil jsem to kdysi v ICQ a anglině (invisible, on-line, off line, ...), ale když s těmito prográmky teprve skoro začínáš, to docela vysvětluje (ale je to česky a docela výstižné). Pamatuji na své počátky s gumákem, malými synovci a luštění (nikdy jsem se anglicky konvenčně neučil, ale používám jí běžně): key, (re)define, tape, left, right, down, up, ...
-
- Pohlaví:
El Diablo píše:Blue Spirit píše:El Diablo, to se musí otestovat.Tedy Ikonka (mooning) ?
Pak napiš jak to vlastně vypadá...
Zde to je:
- Přílohy
-
- Smajlíci.JPG (8.25 KiB) Zobrazeno 1364 x
- CZechBoY
- Master Level 9.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
to upozorňování si můžeš nastavit v nastavení->Upozorňování takže si můžeš dát status neviditelný a když někdo zavolá tak o tom nebudeš vědět, dobrá věc, při nerushit píšou lidi pořád, vidí že si prostě připojen a nezajímá je status
PHP, Nette, MySQL, C#, TypeScript, Python
iPhone XS
iPhone XS
Zpět na “Komunikace na internetu”