Chodí mi cizí e-maily Vyřešeno

Jakékoliv komunikační nástroje jako Skype, ICQ, Windows messenger...ale i různé diskuze, chaty…

Moderátor: Mods_senior

novoty
Level 3
Level 3
Pohlaví: Muž
Stav:

Re: Chodí mi cizí e-maily  Vyřešeno

Příspěvekod novoty » 21 črc 2010 10:37

Jestli můžu zasáhnout tak na gmailu je opravdu hodně dobrá ochrana proti spamu, na celé dva roky co gmail používám mi spadnul snad jen jeden spam do doručené pošty což je opravdu výborné. A že mi přijde tak 200 spamů za měsíc.... 8) (koukám jenom za dnešek už tu mám 4). Dále se mi opravdu líbí možnost filtrů a štítků, provázanost s google chromem a hlavně s androidem. Dále je ještě dobrá funkce Labolatoř kde se spusta dobrých funkcí které se dají aktivovat.... :D Samozřejmně je tam spusta jiných výhod ale já ocením hlavně tyto...

Reklama
Romaine
Tvůrce článků
Level 4.5
Level 4.5
Pohlaví: Žena
Stav:

Re: Chodí mi cizí e-maily

Příspěvekod Romaine » 21 črc 2010 10:52

No, tak potom si nech přeposílat mejly z centrumu na nový gmail. Ten ti vychytá spamy a na centrum se prostě nepřihlašuj. No a nevím, jak na gmailu, ale mělo by jít, aby když píšeš mejl z gmailu se lidem objevilo, že jim píšeš z mejlu starého. No, snad to je pochopitelné.. A v OE můžeš psát stejně z toho starého. A stahovat s gmailu maily, které ti tam centrum přepošle a gmail roztřídí. Chce to víc nastavování, ale nemusíš měnit vizitky..
Acer TimelineX 4820T - OS: Windows 7 HP x64. / HTC Wildfire S Purple
*Když píšu bez diakritiky, tak jsem tu přes mobil!

Žbeky
Moderátor
Guru Level 13
Guru Level 13
Pohlaví: Muž
Stav:

Příspěvekod Žbeky » 21 črc 2010 10:56

Ano, gmail má funkci spojení e-mailových účtů či jak se to jmenuje. Po autorizaci jiným účtem můžeš odesílat maily jeho jménem. Takže abc@gmail.com může po dohodě posílat maily jakoby byl xyz.centrum.cz
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.

HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra

guest
Pohlaví: Nespecifikováno

Příspěvekod guest » 21 črc 2010 12:05

Tak se s tím nějak poperu a dám vědět jak jsem uspěl :smile: či neuspěl :x

Zpět na “Komunikace na internetu”