Pomoc s ICQ
Pomoc s ICQ
Ahoj, mám problém s jakýmkoliv nainstalovaným Icq. Ať je to jakákoliv verze. Když se přihlásím na Icq, nejde mi klikat na písmena modrá a podtržená. Například odkazy, přijímat soubory (tlačítko Přijmout), prostě cokoliv. Netuším, čím to může být. Tak jestli jste se s tím někdo setkal a věděl, jak to vyřešit? Začlo to z ničeho nic. Děkuji
-
- Pohlaví:
Re: Pomoc s ICQ
Vítej na PC-Help. Divná závada. Co máš za ICQ a nemáš to špatně nastavené. Ale teď koukám že ti asi moc nepomůžu, mám všechny tyhle sarapatičky včetně reklam ořezané.
Naposledy upravil(a) guest dne 04 srp 2010 20:31, celkem upraveno 1 x.
Měla jsem 7.2, 7, 6.5.. jakýkoliv a všude je to stejné, takže to musí být něco u mě, ale netuším co. A špatně to nastavené určitě není.
Zdravím nechci zakládat jiné vlákno,zeptám se tady,týká se to ICQ 7.2,nejde mi spustit,píše "generated from code" na Storno nereaguje,co s tím?Díky
-
- Pohlaví:
guiestka píše:Měla jsem 7.2, 7, 6.5.. jakýkoliv a všude je to stejné, takže to musí být něco u mě, ale netuším co. A špatně to nastavené určitě není.
Se soubory nemám zkušenost nepoužívám a jak jsem psal výše nemohu ani zkusit Koukni SEM. Třeba najdeš odpověď:smile:
Toto ale nevypadá na problém s ICQ. Jdou otevírat soubory a odkazy v e-mailu?
Naposledy upravil(a) guest dne 04 srp 2010 21:03, celkem upraveno 2 x.
-
- Pohlaví:
To pukasinek - tím že nezaložíš nové vlákno /viz. pravidla/ děláš to celé nepřehledné.
Nevím co by se tam a z jakého kódu mělo generovat. Vjaké přesně situaci a kde se objevuje ta hláška? Nemůžeš dát screen?
Nevím co by se tam a z jakého kódu mělo generovat. Vjaké přesně situaci a kde se objevuje ta hláška? Nemůžeš dát screen?
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 5
- 19746
-
od Tay
Zobrazit poslední příspěvek
10 úno 2025 12:09