Ahoj,
mám problém se Skype videem.
Já jsem viděn, ale když chci vidět video přijímaného, tak se začne načítat a jak tam je to kolečko načítání, tak se za chvíli zastaví a už se nic neděje. Snímky z videa dělat můžu a vidím volajícího, ale video nejede.
Nevíte, čím by to mohlo být?
Nepřijímám Skype video
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Nepřijímám Skype video
Jakou máš rychlost připojení? Kontroloval jsi nastavení ve Skype?
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
A děje se ti to jenom u jednoho nebo u víc lidí? Páč by mohl být na vině on... (pomalý upload, špatná webka)
Návod na HiJackThis log*HWMonitor*CCleaner*HWInfo
KDO SE MOC PTÁ, MÁLO GOOGLÍ!
CS 1.6. The Best Game.
2x3.1Ghz|4GB|HD4250|500GB 7.2k|Fortron 400W
CS 1.6. The Best Game.
Rychlostí internetu (mého) by to mohlo být, protože jsem připojen v hotelu a úplně rychle to nejde. Nastavení Skypu by SNAD mělo být OK.
U více lidí to bohužel zkusit teď nemůžu. Ale špatnou webkou ani internetem volajícího by to být nemělo.
U více lidí to bohužel zkusit teď nemůžu. Ale špatnou webkou ani internetem volajícího by to být nemělo.
Nevíte, prosím? Potřebuji to co nejrychleji.
www.rychlost.cz
změř rychlost (pouze download) v časovém úseku 30 minut... zační nyní, po 15 minutách změř zase, po dalších 15-ti minutách ještě jednou a výsledky ukaž, projeví se stabilita downloadu
změř rychlost (pouze download) v časovém úseku 30 minut... zační nyní, po 15 minutách změř zase, po dalších 15-ti minutách ještě jednou a výsledky ukaž, projeví se stabilita downloadu
Návod na HiJackThis log*HWMonitor*CCleaner*HWInfo
CS 1.6. The Best Game.
CS 1.6. The Best Game.
Tak konec pobytu mimo ČR se blížil, tak už jsem to nezkoušel, ale teď když jsem v ČR, tak to zkusím se stabilnějším internetem a pak napíšu. Zatím díky moc za rady.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 2
- 1101
-
od extrem
Zobrazit poslední příspěvek
16 zář 2024 12:27