Zdravím, jsem zde abych poprosil o radu. Má známá se na mne obrátila s prosbou o spravení připojení ke skype, ale já si zkrátka nevěděl rady. Problém je následující:
Používá O2 kartu na mobilní připojení k internetu...pokud vím jedná se o tohle: http://web.o2pripojse.cz/ ..skype předtím měla a bez problémů přes toto připojení volala. Pak se prý připojila na wifi v restauraci, kvůli rychlosti připojení, ale když se doma znovu připojila na své O2 připojení, stránky v browseru šly, ale skype se nepřipojil a hlásil aby se obrátila na správce sítě. Já jsem tento problém testoval a na wifi jsem se na jejím netbooku připojil bez problémů - skype šel, normální web jakbysmet. Pak jsem odpojil wifi a připojil se na výše zmíněné O2. A teď ta záludnost...stránky šly, zkoušel jsem i nějaké aplikace atd ale skype udělal to samé, co mi popisovala. Problém bych viděl v nastavení tohoto připojení ale kromě nastavení vytáčení je tam pro mě dosti neznámá konfigurace, která má defaultní hodnoty a nebylo s ní manipulováno, nebo s uvedením specifického portu přímo v nastavení skypu. Nebo myslíte že bude lepší zatelefonovat na O2 a pokusit se to vyřešit s jednou z nepříliš technicky zručných operátorek? Jakékoliv rady či osobní zkušenosti velmi uvítám, přeji příjemný den a děkuji
Nelze se dostat na Skype u O2 mobilního připojení
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Domácí WiFi síť se zdrojem internetu z mobilního Hotspotu
od czTANIScz » 23 čer 2024 10:28 » v Administrace sítě - 4
- 4358
-
od Uziv00
Zobrazit poslední příspěvek
24 čer 2024 07:27
-
-
- 19
- 3519
-
od Fargotroniac
09 čer 2025 13:19
-
- 8
- 3269
-
od Bary-Jan
05 úno 2025 22:07
-
-
PC při připojení HDD nejde nabootovat Příloha(y)
od warcraftan » 23 dub 2025 20:45 » v Problémy s hardwarem - 24
- 4767
-
od šulda
24 dub 2025 17:54
-
-
- 0
- 2994
-
od neytos