Script na úpravu fb chatu občas blbne
Script na úpravu fb chatu občas blbne
Stáhl jsem si cca před měsícem script, který jste mi doporučili na upravení chatu na facebooku. Šlo o to, abych se zbavil toho strašného postranního panelu. Fungovalo to dobře až na to, že dnes nastal problém. V části, kde mají být fotky uživatelů online je napsáno: Právě jste offline. Chcete-li zahájit chat se svými přáteli, musíte se připojit. Na slovo připojit jde kliknout, ale nic se po kliknutí neděje. A když chci otevřít sloupec vpravo, tak se částečně otevře, ale nemám tam žádné přátele. Toto dělá v prohlížeči Google Chrome, v IE kde script nemá chat jede, ale bohužel tedy s tím postranním panelem. PC jsem vyčistil CCleanerem.
Re: Script na úpravu fb chatu občas blbne
Taky jsem s tím měl problémy, nikdy to nebude dokonalý, ale zkoušel jsi ten plugin aktualizovat, popř. najít jiný aktualizovaný?
Nezkoušel, protože si už nepamatuji, kde je ten plugin ke stažení a link v původním tématu je už nefunkční. Mohl bys prosím uvést link na ten plugin?
http://userscripts.org/scripts/show/107159
Píšou tam něco o verzi 2, která má být kompletně znovu napsaná. Datumy jsem tam nenašel, tak nevím.
Píšou tam něco o verzi 2, která má být kompletně znovu napsaná. Datumy jsem tam nenašel, tak nevím.
Nainstaloval jsem, ale bohužel to nepomohlo.
Teď jsem to zkusil a nejde, stejný problém. Nejspíš budeme muset počkat na novou verzi.
To je tedy špatná zpráva, asi si teď moc nezachatujeme... Doufám, že nová veze bude brzy.
A je to tady zase, tentokrát ještě horší. Chat mám vlevo dole a je to celkově rozhozený... Proto by mě zajímalo jak je na tom Tommy4 a další, kteří tento script využívají.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 4
- 4401
-
od junis
Zobrazit poslední příspěvek
22 črc 2024 17:54