jak obnovit Identitu/příjem zpráv v OutlookExpress Vyřešeno

Jakékoliv komunikační nástroje jako Skype, ICQ, Windows messenger...ale i různé diskuze, chaty…

Moderátor: Mods_senior

petrofff
Level 2
Level 2
Pohlaví: Muž
Stav:

jak obnovit Identitu/příjem zpráv v OutlookExpress

Příspěvekod petrofff » 08 úno 2012 21:59

[Windows XP Home]
Mám v OE dvě identity, až dosud spolehlivý přístup ke schránkám (seznam.cz + volny.cz)
Náhle přestala přijímat zprávy Identita ze Seznamu (řadu dní), hlásilo to chyby POP3, řada zpráv zničená -> bez kopie na serveru :-(
ŘEŠENÍ:
Když jsem v zoufalství pozastavil příjem, udělal novou Identitu -> rozběhlo se stahování ale opět se po několika desítkách zpráv zastavilo a k dalším se v OE opět nedostanu -> když jsem zkusil Ctrl-M (kontrola+příjem nových zpráv), začaly se stahovat PODRUHÉ zprávy, které již byly staženy => Dvojčata v Doručená pošta
Druhá Identita je OK
Webmail http://email.seznam.cz je taky OK (neomezená schránka)
PS:
Na jiném počítači s XP+OE vytvoření Identity do stejné schránky (se zachováním kopií na serveru) funguje bezchybně.

Reklama
petrofff
Level 2
Level 2
Pohlaví: Muž
Stav:

Re: jak obnovit Identitu/příjem zpráv v OutlookExpress  Vyřešeno

Příspěvekod petrofff » 14 úno 2012 17:11

Vyřešeno:
1) Smazal jsem všechny zprávy na SeznamEmailu a udělal novou/prázdnou Identitu => funguje bez chyb
2) Z nejstarší Identity jsem importoval Doručenou/Odeslané/Koncepty a uživatelské složky
3) Z novější Identity jsem importoval zbylé zprávy =Doručená
Šlape bez chyb.
Odstranil jsem několik duplicit v Doručené
Staré Identity jsem zrušil a teprve pak dal Komprimovat
Nechal jsem v nastavení: Po stažení ponechat na serveru kopie zpráv (pro případ selhání OE v budoucnu :)

Zpět na “Komunikace na internetu”