Dobrý den,
nevím jestli je téma správně zařazeno,případně žádám o přesunutí a předem se omlouvám.
Problém je jednoduchý: Nejde mi mikrofon. Žádný tester ho nezaznamenal ani mě nikdo neslyší na skype.Přitom počítač mikrofon i sluchátka zaregistroval.Hlastitost je na max. Vyměnil jsem od tohoto problému i základní desku ale nic se nezměnilo. Je možné nějak mikrofon ještě zkontrolovat popř. opravit nebo se musí koupit nová zvuková karta? Díky
Ve Skype nejde mikrofon
Ve Skype nejde mikrofon
Naposledy upravil(a) Ltb dne 24 bře 2012 21:04, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Drobná úprava nadpisu, zařazení tématu je ok
Důvod: Drobná úprava nadpisu, zařazení tématu je ok
-
- Pohlaví:
Re: Nejde mikrofon
Vítej na PC.Help!
Spíš než desku bych vyměnil mikrofon. Pokud ti nefunguje vy Skype - nehýbá se bargraf /ten zelený ukazatel/ pak zkusit na jiném PC.
Edit: také je třeba ho ve Skype vybrat jako výchozí.
Spíš než desku bych vyměnil mikrofon. Pokud ti nefunguje vy Skype - nehýbá se bargraf /ten zelený ukazatel/ pak zkusit na jiném PC.
Edit: také je třeba ho ve Skype vybrat jako výchozí.
Na jiném PC funguje. Mikrofon je v pořádku něco je špatně v PC. Na Skype je nastavení taky v pořádku
Nefunguje.
-
- Pohlaví:
Tady ho musíš vybrat:
Pokud je tam, je dobrý a nejde, pak hledej v ovladacích panelech - je někde vypnutý.
Pokud je tam, je dobrý a nejde, pak hledej v ovladacích panelech - je někde vypnutý.
Zkusím pohledat,ještě jsem si vzpoměl že když sluchátka zapojím do zadní části PC tak taky nefungují. Kdybych zkontroloval všechno nastavení a mikrofon byl všude zapnutý a nešel je to zvukovou kartou?
-
- Pohlaví:
Zvukovka také přichází v úvahu, ale zpravidla je problém někde v nastavení. Hledej.
I po změně systému,procesoru,základní desky a paměti RAM pořád nefunguje...nemyslím si že to bude v nastavení ale podívám se díky...
-
- Pohlaví:
Není to USB? Pak může být problém v konektoru.
Kam to dáváš? Přední nemusí být zapojené.
Kam to dáváš? Přední nemusí být zapojené.
Klasický jack...dávám to do přední zdířky...ale v zadní mi zase nejdou sluchátka...a mikrofon tam nedostanu zvlášť.
-
- Pohlaví:
Tak zkontroluj zda je to přední zapojené. Proč by nešla sluchátka?
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Sluchátka FiiO JT1 - Windows nechce načíst mikrofón Příloha(y)
od HelFix » 11 pro 2024 17:55 » v Problémy s hardwarem - 5
- 2683
-
od HelFix
Zobrazit poslední příspěvek
12 pro 2024 13:50
-
Zpět na “Komunikace na internetu”