Nejde mi mikrofon
Re: Nejde mi mikrofon
Mam XP takže to je ten první popis(http://www.tipypropc.cz/nastaveni-mikrofonu-ve-windows/).Jak je ten poslední obrazek u popisu "Jak zesílit mikrofon ve Windows XP (a starších)" tak nevím co to je Alternativní mikrofon a to mam jenom přehozené že na obrázku je "Alternativní mikrofon" jako první a já to mam druhý jinak je to všechno uplně stejně znovu jsem to asi 3x kontroloval.
-
- Pohlaví:
Ten návod ber jako obecný. Ono je to u každé zvukovky malinko jinak.
Všechno sem udělal znova podle navodu ,ale když sem zapl hovor na skype tak se mi samo zaškrtne políčko ztlumit.
-
- Pohlaví:
Když sem dáváš screen tak ho prosím ořízni, plocha nikoho nezajímá a jenom zabírá data. Tam je ještě Vyvážení vlevo. To se také zapíná samo? Máš antivir a firewall?
Ne to vyvážení sem mněl zaplý jenom sem to zkoušel s vypnutým. firewall mám ale antivir asi druhej den nemám musim si ho koupit.
Naposledy upravil(a) Flexa513 dne 12 říj 2012 20:27, celkem upraveno 1 x.
-
- Pohlaví:
Antivir kupovat nemusíš, jsou zdarma např. Avast.
To by se samo zapínat nemělo. Založ nové téma v sekci Hijack This a požádej o kontrolu - viewtopic.php?t=5119
To by se samo zapínat nemělo. Založ nové téma v sekci Hijack This a požádej o kontrolu - viewtopic.php?t=5119
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Sluchátka FiiO JT1 - Windows nechce načíst mikrofón Příloha(y)
od HelFix » 11 pro 2024 17:55 » v Problémy s hardwarem - 5
- 2679
-
od HelFix
Zobrazit poslední příspěvek
12 pro 2024 13:50
-
Zpět na “Komunikace na internetu”