Reklama jmenem uživatele na Facebooku Vyřešeno

Jakékoliv komunikační nástroje jako Skype, ICQ, Windows messenger...ale i různé diskuze, chaty…

Moderátor: Mods_senior

hc50
Level 2.5
Level 2.5
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

Reklama jmenem uživatele na Facebooku

Příspěvekod hc50 » 07 zář 2013 17:03

Chci se zeptat mímu kamarádovi kdosi jeho jmenem umištuje reklamy na šperky a jine na fejsu dale vypíná mu chat pro určité lidi mezi nima jsem i ja ja se ho ptal zda není na mně rozlobený že si rpo mne vypíná chat a on říkal že ne že neví co to je a ja s nim napíšu pár slov a opět má chat pro mně vyplý. on mně poveril abych mu neco s tim fejsem udělal a ja se ptam jak na to hlavne jak odstranit ty automatiky u vsech zajmu jsem mu dal dislike ale asi to bude chtit pročistit ještě fejs

Reklama
Oxxid
člen BSOD týmu
Master Level 8
Master Level 8
Pohlaví: Muž
Stav:

Re: Reklama jmenem uživatele na Facebooku

Příspěvekod Oxxid » 07 zář 2013 17:11

Zaprvé budeš psát česky jestli chceš aby ti někdo poradil!! Zadruhé řešení problému je: Vpravo nahoře klikni na nastavení -> nastavení účtu -> aplikace -> VŠECHNY aplikace křížkem odebrat a zaskrtnout odstranit data o aktivitě. Příště ať nelajkuje každou hovadinu.

hc50
Level 2.5
Level 2.5
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

Re: Reklama jmenem uživatele na Facebooku  Vyřešeno

Příspěvekod hc50 » 08 zář 2013 01:32

Díky moc ja tam v nastaveni kazde aplikace nasel ze aplikace smi přistupovat k seznamum přátel a posílat mím jmenem reklamy tyto možnosti jsem vyřadil pak tam ma ještě hry ale musím se ho zeptat zda je hraje popřípadě mu je také úplně vymazat

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Zpět na “Komunikace na internetu”