Vím naprosto jistě, že nemají vypnutý chat. Navíc jsem teďka ještě zjistil, že opačně někteří z nich nevidí online ani mě. Neměl jste někdo podobný problém, případně jak jste ho vyřešili? (P.S.: Může pomoct promazání přátel? Ale mam jich asi pouze 250, což mi nepřijde tolik oproti některým lidem .. aby mi to muselo blbnout.)Některé lidi na FB nevidím online a oni mě také ne
-
bestwxw
- nováček
- Pohlaví:

- Stav:
- Kontakt:
Některé lidi na FB nevidím online a oni mě také ne
Zdravim, poslední dobou se mi začalo stávat, že některé lidi s kterýma jsem si na FB docela často psal jsem přestal vidět online.
Vím naprosto jistě, že nemají vypnutý chat. Navíc jsem teďka ještě zjistil, že opačně někteří z nich nevidí online ani mě. Neměl jste někdo podobný problém, případně jak jste ho vyřešili? (P.S.: Může pomoct promazání přátel? Ale mam jich asi pouze 250, což mi nepřijde tolik oproti některým lidem .. aby mi to muselo blbnout.)
Vím naprosto jistě, že nemají vypnutý chat. Navíc jsem teďka ještě zjistil, že opačně někteří z nich nevidí online ani mě. Neměl jste někdo podobný problém, případně jak jste ho vyřešili? (P.S.: Může pomoct promazání přátel? Ale mam jich asi pouze 250, což mi nepřijde tolik oproti některým lidem .. aby mi to muselo blbnout.)Re: Některé lidi na FB nevidím online a oni mě také ne
Promazání nepomůže, je to chyba facebooku :)
Odesláno z mého C6603 pomocí Tapatalk 4
Odesláno z mého C6603 pomocí Tapatalk 4
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 2
- 2840
-
od pinzerce
Zobrazit poslední příspěvek
16 lis 2024 13:56
-
-
Instalace Windows 11 - nevidím nový M.2 disk Příloha(y)
od lukas.sei » 29 kvě 2025 09:48 » v Windows 11, 10, 8... - 8
- 4931
-
od šulda
Zobrazit poslední příspěvek
30 kvě 2025 11:32
-
-
- 3
- 3787
-
od walderan