Ahoj, hodinu a půl jsem se snažil najít odpověď na to, proč mi pořád nejde na skypu video, ale marně. Žádám proto o radu...
Mám starý ACER ASPIRE 5220 s vestavěnou webkou - nejde. Stáhl jsem si ManyCam - pořád nic.
Z toho co jsem našel a zkoušel - mám v Nastavení videa vybranou webkameru (zkoušel jsem obě možnosti Acer CrystalEye Webcam i Manycam Virtual Webcam). Ve výřezu se v Nastavení videa normálně promítá video z webkamery, všechno vypadá v pořádku. Mám nastavené přijímání hovorů a sdílení obrazovky. V Nastavení volání mám umožněno aby mi kdokoliv zavolal. Mám také nastavené automatické přijímání příchozích hovorů, zobrazení videohovorů na celou obrazovku a možnost Zahájit video automaticky.
Když se pokusím iniciovat nebo přijmu videohovor, hlas se normálně přenáší, ale video ne. Neustále to píše Zahajuji video, ale ani po několika minutách nenajede. Nevidím v menším okénku ani sám sebe. Osoba na druhém konci sebe vidí, ale mne ne.
Co mě napadá... Nastavení webkamery - dekodér videa - Standard pro video ---- "None". A v dropdown menu není jiná možnost. Že by tohle mohl být ten problém? Nebo to je daleko jednodušší? Jedu přes domácí WI-FI, že by problém s rychlostí?
Díky za radu
Nejede video na Skypu
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
-
- Pohlaví:
Re: Nejede video na Skypu
Tohle často vyřeší instalace starší verze Skype.
Např. viewtopic.php?f=39&t=125803&hilit=+Skype&p=989740#p989740
Např. viewtopic.php?f=39&t=125803&hilit=+Skype&p=989740#p989740
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 2
- 1101
-
od extrem