heslo na icq
- Baron Prášil
- Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
-
- Pohlaví:
To se zdá nejpravděpodobnější.
Když jsem měl problém s restarty a nemohl jsem se připojit na IBanku a potřeboval zaplatit nějaký účty, tak to byl problém. Padesát metrů je IKavárna, ale tam bych si to nelajzl. Ještě že zde je v bance volně přístupné PC.
Ale taky ji to mohl změnit nějakej zvědavej kamarád, který náhodou viděl jak se loguje.
Důvěřuj, ale prověřuj!
Když jsem měl problém s restarty a nemohl jsem se připojit na IBanku a potřeboval zaplatit nějaký účty, tak to byl problém. Padesát metrů je IKavárna, ale tam bych si to nelajzl. Ještě že zde je v bance volně přístupné PC.
Ale taky ji to mohl změnit nějakej zvědavej kamarád, který náhodou viděl jak se loguje.
Důvěřuj, ale prověřuj!

- Merlin66
- Level 1.5
- Pohlaví:
- Stav:
Já myslím že comp nemusel být keyloggován.....to by byly zbytečně silný patrony na takovou prkotinu......
Myslím, že odpověď tu již byla napsána :
Pokud se ona kamarádka logovala na ICQ na dalším počítači, AUTOMATICKY se zatrhávájí kolonky Uložit heslo a Automatické přihlášení. Nezkušený si toho nemusí všimnout a hned je na problém zaděláno. Pokud to udělá ve škole nebo v IT kavárně, tak to má na 90% jisté, že se najde škodič.
A heslo na ICQ jsem experimentálně (sám sobě) rozlouskl prográmkem mspass.
Myslím, že odpověď tu již byla napsána :
Pokud se ona kamarádka logovala na ICQ na dalším počítači, AUTOMATICKY se zatrhávájí kolonky Uložit heslo a Automatické přihlášení. Nezkušený si toho nemusí všimnout a hned je na problém zaděláno. Pokud to udělá ve škole nebo v IT kavárně, tak to má na 90% jisté, že se najde škodič.
A heslo na ICQ jsem experimentálně (sám sobě) rozlouskl prográmkem mspass.
Můj první stroj: Atari 800XL
-
- Pohlaví:
No jo, ten mspass funguje, ale to je jí stejně k ničemu. Pokud to heslo někdo změnil, tak je úplně jedno co má uloženo v PC. Tohle už je skoro zbytečná debata.
Myslím, že odkaz na následující bylo zrovna zde, na PC-Help:
http://www.lupa.cz/clanky/jak-ukrast-icq-informace/
Myslím, že odkaz na následující bylo zrovna zde, na PC-Help:
http://www.lupa.cz/clanky/jak-ukrast-icq-informace/
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
PS5 se odmítá připojit k 5GHz síti - hlásí špatné heslo