Dobrý den, zkoušel jsem snad vše, ale nikde nic neni.
Nechtene jsem si zavřel lištu s aktivitou pratel (komentu , like) jak byva napravo a nevim jak ji obnovit, nikde to nemuzu najit. Nevite nekdo ? DIky
zmizela pravá lišta na fb Vyřešeno
-
- Pohlaví:
Re: zmizela pravá lišta na fb
Vůbec nevím co myslíš, není to chat? Centrum nápovědy - Zprávy - Chat
Se poseru
... sem si říkal co myslíš.. koukám a vidím tam nahoře ty aktivity přátel.. vypisuje se tam co vaši přátelé okomentovali takovej malej widget :) a je tam nahoře vpravo taková závorka skrýt... no tak jako frajer, že ti poradím sem si to zkryl a už taky tápám..
aspoň v tom nejsi sám
Mark by se měl proplesknout...
--- Doplnění předchozího příspěvku (12 Srp 2013 10:54) ---
No našel jsem tohle, ten WIDGET se jmenuje TICKER... http://www.youtube.com/watch?v=xX8liWsgufY ale já to tak nemůžu udělat, nemám to tam jak ta týpka
D
--- Doplnění předchozího příspěvku (12 Srp 2013 11:01) ---
Tak jooo... už jsem na to přišel... :) Vytvoř falešnou událost, poté ji smaž a TICKER se znovu objeví
)
--- Doplnění předchozího příspěvku (12 Srp 2013 11:03) ---
Objeví se tam vpravo zase ta šipečka, měl jsem tam zobrazit panel používaných aplikací, klikl jsem a hotovo, při dalším načtení hlavní stránky se to objevilo

--- Doplnění předchozího příspěvku (12 Srp 2013 10:54) ---
No našel jsem tohle, ten WIDGET se jmenuje TICKER... http://www.youtube.com/watch?v=xX8liWsgufY ale já to tak nemůžu udělat, nemám to tam jak ta týpka

--- Doplnění předchozího příspěvku (12 Srp 2013 11:01) ---
Tak jooo... už jsem na to přišel... :) Vytvoř falešnou událost, poté ji smaž a TICKER se znovu objeví

--- Doplnění předchozího příspěvku (12 Srp 2013 11:03) ---
Objeví se tam vpravo zase ta šipečka, měl jsem tam zobrazit panel používaných aplikací, klikl jsem a hotovo, při dalším načtení hlavní stránky se to objevilo

psal jsem na podporu a už to naskočilo 

-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Nejde klíč. Po Upgrade Hardware zmizela licence Windows.
od Minapark » 09 zář 2024 16:54 » v Windows 11, 10, 8... - 22
- 6513
-
od Minapark
Zobrazit poslední příspěvek
16 zář 2024 10:47
-
Zpět na “Komunikace na internetu”