Skype se nepřipojí

Jakékoliv komunikační nástroje jako Skype, ICQ, Windows messenger...ale i různé diskuze, chaty…

Moderátor: Mods_senior

zdenda204
Level 2
Level 2
Pohlaví: Muž
Stav:

Skype se nepřipojí

Příspěvekod zdenda204 » 29 lis 2013 20:16

Dobrý den,
při spuštění programu Skype se jen stále snaží připojit a to je vše.
Jak to začalo? Nainstaloval jsem si Avast, ale nevyhovoval mi tak jsem ho pomocí programu Advanced System Care odinstaloval. Po restartu se vše (s prominutím) posralo. Asi nebylo nejlepší tímto způsobem odinstalovávat zrovna antivir. Ale prostě start trval šíleně dlouho, respektive spuštění asi 2 aplikací při startu a pak programy co jsem spouštěl sám. Už je to asi 30 min a občas se mi stále zapne nějaká aplikace kterou jsem se pokoušel spustit. HW vytížen není více než obvykle. Jaké by mělo být řešení? Vlastně při tom restartu po odinstalaci se nainstalovaly aktulizace systému, nemůže to mít spojitost?

HW - Lenovo ThinkPad E530 AMG
OS - Windows 8.1 Pro
Skype - Momentální desktop verze z webu. Dokonce i metro Skype.

Reklama
the ProtoType
Level 4
Level 4
Stav:

Re: Skype se nepřipojí

Příspěvekod the ProtoType » 29 lis 2013 20:21

Situace je jaká? V PC je Skype i Avast a nebo obojí si odinstaloval? V první řadě smaž to Advanced System Care. Dělá to víc škody než užitku.
Rád se naučím něco nového, takže jenom do mě. :D

Google taky dobře poradí, stačí chvilku hledat...

guest
Pohlaví: Nespecifikováno

Příspěvekod guest » 29 lis 2013 20:26

Odinstalovávat "univerzálními programy" je pitomost. V první řadě vyhoď ten šmejd, viz. kolega. Nainstaluj Avast a regulerně odinstaluj. Na webu je i uninstalátor. Pak to projeď CCleanerem a nainstaluj anitivir y Skype.

zdenda204
Level 2
Level 2
Stav:

Příspěvekod zdenda204 » 29 lis 2013 21:44

Už to funguje korektně, pomalý start byl nejspíše zapříčiněn updatem a nemožnost přihlášení do Skypu asi na straně serverů.
A proč je ten SystemCare tak špatnej? Spousta lidí ho chválí a kamarád mi ho doporučil, narozdíl od CCleaneru na který poslední dobu slyším jen samý špatnosti a jak spoustě lidem odrovnal systém atd...

the ProtoType
Level 4
Level 4
Stav:

Příspěvekod the ProtoType » 30 lis 2013 00:31

Protože to přistupuje i k citlivým souborům systému a taky pokud něco nefunguje tak to zpravidla ještě dorazí. CCleaner a SystemCare mají jen málo společného. CCleaner vyčistí registry a systém od nepotřebných souborů zatím co SystemCare "vyčistí" všecko možné i nemožné, zázračně zrychlí internet a podobné blbosti...
Rád se naučím něco nového, takže jenom do mě. :D

Google taky dobře poradí, stačí chvilku hledat...

zdenda204
Level 2
Level 2
Stav:

Příspěvekod zdenda204 » 30 lis 2013 13:34

Achjo, už to zase nefunguje :(
Skype už se přihlašuje několik minut a stále nic, zkoušel jsem ho i reinstalovat.
Když se zkouším přihlásit z plus.im tak se připojí až na druhý pokus.
Pomalu odinstalovávám všechno co by mi mohlo zpomalovat systém, ale asi by to chtělo zásah profesionála.

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Zpět na “Komunikace na internetu”