Co místo youtube??
Co místo youtube??
Youtube mě obvinilo z porušení autorských práv, na Obecním plese jsem natočil vystoupení taneční skupiny. tako skupina použila hudbu Christiny Aguilery. Taneční skupina vlastní autorská práva na použití dané hudby při vystoupení. Těm americkým cenzorům je to jedno a trvají si na svém. Poslal jsem odvolání proti jejich verdiktu a ejhle oni si trvají na to že jsem porušil autorská práva??? Já jsem ŽÁDNOU hudbu nikam nevkládal a oni tohle. Na další odvolání kašlu, ti matlové mě bloknou na šest měsíců s takovým molochem bojovat nebudu, nemám na to čas ani peníze. Nemá někdo typ na jinou možnost vkládání videi bez takových aktivistů??
-
- Pohlaví:
Re: Co místo youtube??
A ty máš také autorská práva?
tako skupina použila hudbu Christiny Aguilery.
a co vimeo?
Vzdyt sis odpovedel sam:
"Taneční skupina vlastní autorská práva na použití dané hudby při vystoupení."
Ty ale autorska prava vyresena nemas, navic pro cely svet (Youtube), takze blokace je naprosto v poradku. Nemusis nic nikam vkladat, staci kdyz to nahrajes a zverejnis.
Kazdy server ktery autorska prava bere vazne bude postupovat stejne. Jedina moznost je to tam dat bez zvuku nebo si k tomu nahrat nejake vlastni juchani.
"Taneční skupina vlastní autorská práva na použití dané hudby při vystoupení."
Ty ale autorska prava vyresena nemas, navic pro cely svet (Youtube), takze blokace je naprosto v poradku. Nemusis nic nikam vkladat, staci kdyz to nahrajes a zverejnis.
Kazdy server ktery autorska prava bere vazne bude postupovat stejne. Jedina moznost je to tam dat bez zvuku nebo si k tomu nahrat nejake vlastni juchani.
Naposledy upravil(a) petr22 dne 06 úno 2014 18:41, celkem upraveno 1 x.
-
- Pohlaví:
Viz. výše. To že nějaká skupina má nějaká práva neznamená, že to třetí strana může zveřejňovat.
Takže pokud to chápu tak téměř veškerá videa z koncertů jsou na youtube nelegálně.
-
- Pohlaví:
Pravděpodobně ano.
Záleží na tom, kdo je tam umístil. Jestli autor práv, nebo někdo kdo si to natočil na kameru či ripnul z DVD.
Záleží na tom, kdo je tam umístil. Jestli autor práv, nebo někdo kdo si to natočil na kameru či ripnul z DVD.
Jestli je tam hrano neco, u ceho nema autor nahravky vyresena autorska prava, tak ano. Pak uz jen zalezi na tom, jestli to nekdo nahlasi.
Predpokladam ze u znamych skladeb to vyhledava primo nejaky robot. Nejakou dechovku by nejspis nikdo neresil.
Predpokladam ze u znamych skladeb to vyhledava primo nejaky robot. Nejakou dechovku by nejspis nikdo neresil.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Něco mi žere misto na szstemovem SSD Příloha(y)
od Ketty02 » 13 zář 2024 12:36 » v Vše ostatní (bezp) - 14
- 5769
-
od buchtik
Zobrazit poslední příspěvek
14 zář 2024 10:56
-
-
-
Zapojení grafické karty na 12 pinů místo 14
od windroid2 » 16 pro 2024 12:22 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC - 4
- 2044