Facebook Súkromie Vyřešeno
Facebook Súkromie
Zdravím mám taký problém a nedokážem ho vyriešiť jeden chlapík mi vypátral nejak facebook a teraz robí z mojich fotiek ich všetlijako zosmiešnuje tak sa chcem spýtať neni nejaké riešenie aj keby našiel niekto môj profil že by nemohol si zobraziť obtázky ani stiahnuť proste nič ak ma nemá medzi priateľmi? niekde to je to súkromie že vidia profil len priatelia ako to spravím prosím?
Re: Facebook Súkromie
nastavení, soukromí, kdo uvidí můj obsah- upravit- přátelé, omezit minulé příspěvky, potvrdit
Děkuju za vaše názory a rady. 

práveže mám to na piratelia toto: Kto môže vidieť vaše budúce príspevky?
a v pohode mi stiahol tu fotku dostal sa mi do fotiek a pritom ani neviem o tom že by som ho mal medzi priatelmi :(
a v pohode mi stiahol tu fotku dostal sa mi do fotiek a pritom ani neviem o tom že by som ho mal medzi priatelmi :(
-
- Level 2.5
- Pohlaví:
- Stav:
Nejlepší je nebýt na facebooku vůbec
A vieš kto to je ?
Něco jako soukromí na Atlasu Hub NEEXISTUJE!
Jestli si myslíš že tvoje fotky jsou nějak chráněné, podívej se jak jednoduché je takovou "ochranu" obejít: http://blackhole.sk/newsako-stiahnut-pr ... e-zamknuta
Zapamatuj si že pokud nějakou informaci o sobě odešleš na Internet, tak nad ní od toho okamžiku ztrácíš jakoukoliv kontrolu. Jediný způsob jak se tomu bránit je nic nezveřejňovat.
Jestli si myslíš že tvoje fotky jsou nějak chráněné, podívej se jak jednoduché je takovou "ochranu" obejít: http://blackhole.sk/newsako-stiahnut-pr ... e-zamknuta
Zapamatuj si že pokud nějakou informaci o sobě odešleš na Internet, tak nad ní od toho okamžiku ztrácíš jakoukoliv kontrolu. Jediný způsob jak se tomu bránit je nic nezveřejňovat.
"Král Lávra má dlouhé oslí uši, král je ušatec!
(pravil K. H. Borovský o cenzuře internetu)
Tak toto viem že ide ale logika že to nebola moja profilová on by sa ten dotičný nemal dostať do mojich fotiek všetkých ak ma nemá medzi priateľmi a tá fotka ktorú skopíroval bola veľmi stará....
A ako si zistil že si sťahujú tvoje fotky ?
Keď vieš že ti ich niekto sťahuje tak musíš vedieť aj kto nie ?
Zosmiešňuje ich tak sa pozriem na meno dotyčného kto to robý a dám ho na policiu
Keď vieš že ti ich niekto sťahuje tak musíš vedieť aj kto nie ?
Zosmiešňuje ich tak sa pozriem na meno dotyčného kto to robý a dám ho na policiu
Ja viem kto to robí presne a chcem tomu zabrániť do budúcnosti aby sa o to nepokúsili další ľudia :(
A také by se nikdo neměl dostat na servery vašeho Národného Bezpečnostného Úradu jako přes pár roky, žejo.
Ještě teď o tom kolují vtipy o tom že nejbezpečnější heslo je NBUSR123
Prostě to jde, a je to velmi snadné, pokud člověk nevěří žvástům typu "Windows je stabilní a bezpečný systém" nebo "vaše data jsou v bezpečí". Na tvoje fotky a to co s nimi kdokoliv dělá FB kašle, pro ně je nejdůležitější natáhnout co nejvíc blbečků a vydělat na tom hromadu peněz. Až si uvědomíš že jsi jen dojnice, tak třeba začneš na svojí bezpečnost víc dbát.
Jestli tomu chceš opravdu zabránit, tak vymaž všechno co na tlamoknize máš, zruš svůj účet, a už nikdy se tam neobjevuj!
Ještě teď o tom kolují vtipy o tom že nejbezpečnější heslo je NBUSR123

Prostě to jde, a je to velmi snadné, pokud člověk nevěří žvástům typu "Windows je stabilní a bezpečný systém" nebo "vaše data jsou v bezpečí". Na tvoje fotky a to co s nimi kdokoliv dělá FB kašle, pro ně je nejdůležitější natáhnout co nejvíc blbečků a vydělat na tom hromadu peněz. Až si uvědomíš že jsi jen dojnice, tak třeba začneš na svojí bezpečnost víc dbát.
Jestli tomu chceš opravdu zabránit, tak vymaž všechno co na tlamoknize máš, zruš svůj účet, a už nikdy se tam neobjevuj!
"Král Lávra má dlouhé oslí uši, král je ušatec!
Zruš mu priateľstvo, všetko co sa dá obmedz aby si to videl len ty.
Na fotkách ktoré ti nezáleží zmaž alebo ich nechaj otvorené kamarátom.
Obmedz minule príspevky.
Zaplni si SMS kontrolu pri prihlásení.
Zmen si heslo.
Vytvor si skupiny priateľov.
A najlepšie aj prihlasovacie email ale daj ho ako hide aby nik nevedel aký email používaš ako login.
Atd atd.. Proste všetko obmedz na minimum a otvorené to nechaj len ľudom ktorým veríš.
Na fotkách ktoré ti nezáleží zmaž alebo ich nechaj otvorené kamarátom.
Obmedz minule príspevky.
Zaplni si SMS kontrolu pri prihlásení.
Zmen si heslo.
Vytvor si skupiny priateľov.
A najlepšie aj prihlasovacie email ale daj ho ako hide aby nik nevedel aký email používaš ako login.
Atd atd.. Proste všetko obmedz na minimum a otvorené to nechaj len ľudom ktorým veríš.
tak o radšej nebudem dávať luďom Facebook len tých čo dobre poznám lebo toto sa mi stalo prvý krát v živote... a facebook zrušiť nechcem ale aj tak ďakujem za hociajké rady dúfam že ich využijem a k tomu Národnému Bezbečnostnému úradu o tom ani neviem nič také som nepočul 
No Ďakujem ale ja proste neviem ako sa k tomu dopátral lebo ja vôbec neviem ako sa dostal k tomu lebo ja ani ako som písal neviem že ho mám medzi priateľmi :( myslím že nemám

No Ďakujem ale ja proste neviem ako sa k tomu dopátral lebo ja vôbec neviem ako sa dostal k tomu lebo ja ani ako som písal neviem že ho mám medzi priateľmi :( myslím že nemám
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Facebook - stránky se nezobrazí Příloha(y)
od Hoff » 18 říj 2024 10:17 » v Internet a internetové prohlížeče - 9
- 5878
-
od Hoff
Zobrazit poslední příspěvek
19 říj 2024 09:25
-
-
-
Facebook - video selfie - prohlížeč - fotoaparát
od mikujaro » 14 črc 2025 19:47 » v Internet a internetové prohlížeče - 0
- 15261
-
od mikujaro
14 črc 2025 19:47
-
-
-
Jak Facebooku zatrhnout sledování aktivity mimo Facebook? Příloha(y)
od Milovník soukromí » 27 pro 2024 01:13 » v Vše ostatní (bezp) - 8
- 7324
-
od mmmartin
28 pro 2024 21:16
-
Zpět na “Komunikace na internetu”