Zdravim, po dlouhe dobe jsem se mrkl na email na seznamu a co jsem nevidel: Nekolik e-mailu - upozorneni na odpovedi v tematech byly zarazeny do Spam a viry, dost me to nastvalo!!! jelikoz se mi e-maily stahuji do klienta a webove rozhrani nepouzivam, nedozvedel jsem se o techto odpovedich.
Ptam se jak je to mozne??! Zadny email neobsahoval nic zakerneho - vsechny bezproblemu prosly filtrem v Thunderbirdu bez poskvrny.
Mám stejný problém. Před časem na něj upozorňoval Karlos čas od času se spam na seznamu zblázní a některé upozornení šoupne do spamové schránky. Jen by mne zajímalo jestli se ti to stává i po zestručnení upozornění (poslední úprava od LTB). Po zmiňované úpravě zatím nevím že by se to stávalo.
Zdravím.
Chtěl bych se zeptat zdali někdo nemá zkušenost s tím ,že po přeinstalaci pc mu v Rockstar byla ze seznamu zakoupených her odebrána právě tato hra. I přes to, že ji mám koupenou cca 9 let tak po mě chtějí opětovné zakoupení. Hrál jsem pouze...
Poslední příspěvek
Koupena od koho? Toto se obvykle deje, kdyz je Rockstar pozadan o blokaci klicu, ktere byly ziskany
pdovodnym zpusobem, napr. od pochybneho prodejce.