Pro někoho banalita, no pro mě problém k neuvěření. Ikdyž mám vypnuté automatické nastavení do away či N/A po několika minutách, přesto mi nevydží žádný nastavený status. Múžu tam strčit ty pitominky jako jídlo, telka apod, jakmile uběhne 10 minut nečinnosti u PC, přepne se do N/A. Když dám jen away, po 10 minutách se stane totéž. No na ho*no mi ty statusy pak jsou. Chápe to někdo?
Všichni co maj v kontaktlistu nějaký status a 100% u PC nesedí několik hodin, přesto ho tam stále mají, jen já ne. Co to k sakru je?
Vylučuju možnost, že je to spořičem displeje, nikdo není takový blázen aby mu běžel celou dobu monitor, a přesto jim status drží.
Díky za radu co s tím.
ICQ statusy
Není to rada ,kterou by jsi čekal ,ale přesto si ji neodpustím.
QIP=statusy bez problému,šifrovaný chat,zátěž pro PC oproti ICQ minimální.
No co Ti budu povídat.Protokol ICQ jsem nepožíval nikdy než jsem přišel na Mirandu.Pak jsem už jen přeskočil na QIP a je to.Miranda v originále nic moc.Rúzné packy mne nebavej hledat takže pro lenocha jako já QIP = jistá alternativa.
Samozřejmě ti nic nenutím ,počkej a někdo poradí lépe než já.Vlastně jsem Ti ani nechtěl poradit jen upozornit ,že se trápíš s něčím s čím nemusíš.
QIP=statusy bez problému,šifrovaný chat,zátěž pro PC oproti ICQ minimální.
No co Ti budu povídat.Protokol ICQ jsem nepožíval nikdy než jsem přišel na Mirandu.Pak jsem už jen přeskočil na QIP a je to.Miranda v originále nic moc.Rúzné packy mne nebavej hledat takže pro lenocha jako já QIP = jistá alternativa.
Samozřejmě ti nic nenutím ,počkej a někdo poradí lépe než já.Vlastně jsem Ti ani nechtěl poradit jen upozornit ,že se trápíš s něčím s čím nemusíš.
Největší životní moudro je,vědět na koho se VYSRAT a před kým POSRAT .
Když píšu bez diakritiky ta je to z:
G1 Android.Root. rom Canyogen 3.6.2 Theme HTC Hero 1.4.0; SonyEricsson XperiaX10; HTC Wilfire
Používám také Mirandu a je to tam někde v nasavení. Konkrétně já mám nastaveno, aby se mi stavy samy vůbec nepřepínaly. Je to o tom, prolézt všechny nastavení a najít to tam.
On je to trochu problém. Když hodně lidí, se kterými potřebuji být v kontaktu má jenom ICQ, tak moc na výběr nemám. Zvolil jsem nejmenší zlo v podobě Mirandy, protože lidi nedonutím, aby přešli na něco jiného
alias75 píše:Samozřejmě ti nic nenutím ,počkej a někdo poradí lépe než já.Vlastně jsem Ti ani nechtěl poradit jen upozornit ,že se trápíš s něčím s čím nemusíš.
On je to trochu problém. Když hodně lidí, se kterými potřebuji být v kontaktu má jenom ICQ, tak moc na výběr nemám. Zvolil jsem nejmenší zlo v podobě Mirandy, protože lidi nedonutím, aby přešli na něco jiného

No ano, plno lidí používá protokol icq, mám ho i já, proto musí být řešení v tomto kruhu :(
Já už si tak zvyknul na to klasické okno icq, že se mi nechce ho šoupat do nějakého IM, protože se mi nelíbí a nebaví mě pořád si zvykat na něco nového, mám rád zaběhlou klasiku.
Prolezl jsem nastavení x-krát, i když jsem povypínal všechny automatické změny po několika minutách, problém trvá dále..
Já už si tak zvyknul na to klasické okno icq, že se mi nechce ho šoupat do nějakého IM, protože se mi nelíbí a nebaví mě pořád si zvykat na něco nového, mám rád zaběhlou klasiku.
Prolezl jsem nastavení x-krát, i když jsem povypínal všechny automatické změny po několika minutách, problém trvá dále..
Když si to tady přečteš tak máš od samého "czecgerry" napsáno co ho k tomu vede.
cit:"Já už si tak zvyknul na to klasické okno icq, že se mi nechce ho šoupat do nějakého IM, protože se mi nelíbí a nebaví mě pořád si zvykat na něco nového, mám rád zaběhlou klasiku."
cit:"Já už si tak zvyknul na to klasické okno icq, že se mi nechce ho šoupat do nějakého IM, protože se mi nelíbí a nebaví mě pořád si zvykat na něco nového, mám rád zaběhlou klasiku."
Největší životní moudro je,vědět na koho se VYSRAT a před kým POSRAT .
Když píšu bez diakritiky ta je to z:
G1 Android.Root. rom Canyogen 3.6.2 Theme HTC Hero 1.4.0; SonyEricsson XperiaX10; HTC Wilfire
to krtenek: jak už tu bylo řečeno uživatelem ini808
takže se vúbec nezaobírej tím co mě nutí nebo ne, já se ptám na radu s icq 5.1
a také jsem napsal
tzn, nemám ani zájem o jiný protokol
chce to možná trošku pročíst co se tu píše
Tak OK, asi je to záhada, nikdo se s tím nesetkal
takže se vúbec nezaobírej tím co mě nutí nebo ne, já se ptám na radu s icq 5.1

a také jsem napsal
tzn, nemám ani zájem o jiný protokol

chce to možná trošku pročíst co se tu píše

Tak OK, asi je to záhada, nikdo se s tím nesetkal

Zpět na “Komunikace na internetu”