ICQ statusy

Jakékoliv komunikační nástroje jako Skype, ICQ, Windows messenger...ale i různé diskuze, chaty…

Moderátor: Mods_senior

czecherry
Level 1.5
Level 1.5
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

ICQ statusy

Příspěvekod czecherry » 27 črc 2007 00:19

Pro někoho banalita, no pro mě problém k neuvěření. Ikdyž mám vypnuté automatické nastavení do away či N/A po několika minutách, přesto mi nevydží žádný nastavený status. Múžu tam strčit ty pitominky jako jídlo, telka apod, jakmile uběhne 10 minut nečinnosti u PC, přepne se do N/A. Když dám jen away, po 10 minutách se stane totéž. No na ho*no mi ty statusy pak jsou. Chápe to někdo?
Všichni co maj v kontaktlistu nějaký status a 100% u PC nesedí několik hodin, přesto ho tam stále mají, jen já ne. Co to k sakru je?
Vylučuju možnost, že je to spořičem displeje, nikdo není takový blázen aby mu běžel celou dobu monitor, a přesto jim status drží.
Díky za radu co s tím.

Reklama
alias75
Level 4
Level 4
Stav:

Příspěvekod alias75 » 27 črc 2007 05:34

Není to rada ,kterou by jsi čekal ,ale přesto si ji neodpustím.
QIP=statusy bez problému,šifrovaný chat,zátěž pro PC oproti ICQ minimální.

No co Ti budu povídat.Protokol ICQ jsem nepožíval nikdy než jsem přišel na Mirandu.Pak jsem už jen přeskočil na QIP a je to.Miranda v originále nic moc.Rúzné packy mne nebavej hledat takže pro lenocha jako já QIP = jistá alternativa.

Samozřejmě ti nic nenutím ,počkej a někdo poradí lépe než já.Vlastně jsem Ti ani nechtěl poradit jen upozornit ,že se trápíš s něčím s čím nemusíš.
Největší životní moudro je,vědět na koho se VYSRAT a před kým POSRAT .

ini808
Level 3.5
Level 3.5
Stav:

Příspěvekod ini808 » 27 črc 2007 08:42

Používám také Mirandu a je to tam někde v nasavení. Konkrétně já mám nastaveno, aby se mi stavy samy vůbec nepřepínaly. Je to o tom, prolézt všechny nastavení a najít to tam.

alias75 píše:Samozřejmě ti nic nenutím ,počkej a někdo poradí lépe než já.Vlastně jsem Ti ani nechtěl poradit jen upozornit ,že se trápíš s něčím s čím nemusíš.

On je to trochu problém. Když hodně lidí, se kterými potřebuji být v kontaktu má jenom ICQ, tak moc na výběr nemám. Zvolil jsem nejmenší zlo v podobě Mirandy, protože lidi nedonutím, aby přešli na něco jiného :-(

czecherry
Level 1.5
Level 1.5
Stav:

Příspěvekod czecherry » 27 črc 2007 11:13

No ano, plno lidí používá protokol icq, mám ho i já, proto musí být řešení v tomto kruhu :(
Já už si tak zvyknul na to klasické okno icq, že se mi nechce ho šoupat do nějakého IM, protože se mi nelíbí a nebaví mě pořád si zvykat na něco nového, mám rád zaběhlou klasiku.
Prolezl jsem nastavení x-krát, i když jsem povypínal všechny automatické změny po několika minutách, problém trvá dále..

ini808
Level 3.5
Level 3.5
Stav:

Příspěvekod ini808 » 27 črc 2007 12:51

Jestli to dobře chápu, tak máš kalsickej program ICQ, s ním ti ale nepomohu :-(

czecherry
Level 1.5
Level 1.5
Stav:

Příspěvekod czecherry » 27 črc 2007 14:01

Ano chápeš správně.
I já chápu, že pomoc jakou si představuju nejspíš neexistuje a tak nezbyde než si zvyknout na poslední změnu a to nějaký IM klient, třeba tu mirandu no..

X
Elite Level 12.5
Elite Level 12.5
Pohlaví: Muž
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod X » 27 črc 2007 14:15

Co máš za verzi ICQ?

czecherry
Level 1.5
Level 1.5
Stav:

Příspěvekod czecherry » 27 črc 2007 15:16

5.1

X
Elite Level 12.5
Elite Level 12.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod X » 27 črc 2007 16:07

Zkusil bych to ještě zapnout normálně, a potom znovu, možná i odinstalovat a nainstalovat znovu. Překontrolovat nastavení, projít si všechny volby ...

krtenek
Level 4.5
Level 4.5
Stav:

Příspěvekod krtenek » 27 črc 2007 16:35

Rád bych věděl, co tě nutí používat moloch ICQ 5.1. :shock:
Jak už tu bylo řečeno - QIP!

alias75
Level 4
Level 4
Stav:

Příspěvekod alias75 » 27 črc 2007 17:32

Když si to tady přečteš tak máš od samého "czecgerry" napsáno co ho k tomu vede.

cit:"Já už si tak zvyknul na to klasické okno icq, že se mi nechce ho šoupat do nějakého IM, protože se mi nelíbí a nebaví mě pořád si zvykat na něco nového, mám rád zaběhlou klasiku."
Největší životní moudro je,vědět na koho se VYSRAT a před kým POSRAT .

czecherry
Level 1.5
Level 1.5
Stav:

Příspěvekod czecherry » 27 črc 2007 17:32

to krtenek: jak už tu bylo řečeno uživatelem ini808

On je to trochu problém. Když hodně lidí, se kterými potřebuji být v kontaktu má jenom ICQ, tak moc na výběr nemám. Zvolil jsem nejmenší zlo v podobě Mirandy, protože lidi nedonutím, aby přešli na něco jiného

takže se vúbec nezaobírej tím co mě nutí nebo ne, já se ptám na radu s icq 5.1 :wink:

a také jsem napsal

Já už si tak zvyknul na to klasické okno icq, že se mi nechce ho šoupat do nějakého IM, protože se mi nelíbí a nebaví mě pořád si zvykat na něco nového, mám rád zaběhlou klasiku.

tzn, nemám ani zájem o jiný protokol :roll:
chce to možná trošku pročíst co se tu píše :|

Tak OK, asi je to záhada, nikdo se s tím nesetkal :idea:

Zpět na “Komunikace na internetu”