1) Mám plugin minimizeToTray, když mi dorazí pošta, vyskočí mi okno a pak vysí vedle hodin i obálka, někdy se ale stává, že thunderbird oznámí poštu, dokonce je vedle hodin obálka, ale žádná pošta stažena nebyla - místní složky ale jsou označeny tou "hvězdičkou", kterou bývá označena složka s novou zprávou. Už se mi to za poslední týden stalo cca 8x až 12x, takže to nic vyjímečného není, jednou dvakrát denně, záleží jak dlouho mám zaplé PC, ale většinou dám stáhnout poštu a pak ji teprve TB stáhne, jak ho donutit, aby stahoval opravdu všechno? - používám totiž také plugin na rozsvícení modré diody na mém NB, a to funguje, jen když poštu stáhne.
2) Jde nějak přeorganizovat složky napravo, aby nebyly seřazeny podle abecedy? Já třeba vůbec nenašel složku Odeslaná pošta - prostě mi tam chybí, tak jsem si ji tam udělal, ale vadí mi že je tak dole, chtěl bych ji mít výše.
3) Trochu mimo mísu, ale jaký dobrý organizér a kalendář do TB jako plugin, existuje něco pěkného? Třeba jako Sunbird - ten se mi moc líbí, ale verze 0.7 nejde minimalizovat vedle hodin

Dík