Potřebuju pomoc .. teda ne já ale kamarádka .. někdo zjistil její heslo a změnil ho a změnil i email a ted se nemůže připojit na svoje icq číslo ... existuje něco jak by se mohla dostat na svoje icq?? prosím poradte!!!
P.S. rady typu at si založí nowé icq si nechte jako poslední možnost. Dííky
Vím že jsou nějaké programy na zjištění hesla ale pokud už jí někdo heslo zjistil tak ho zjistí i příště. Teda pokud neměla heslo typu 1234 tak vím že jsi psal ať to necháme ale radim jí založit new icq a dobré heslo...a nebo ten program ale myslím že je složitý...
Já bych spíš tipoval, že to kamarádka zapoměla! Ale i pokud by toto někdo udělal, pak ji nic jiného než nové ICQ nezbývá. Pokud opravdu někdo změnil heslo, pak to číslo je už jeho a i kdyby kamarádka to původní heslo našla, pak je k ničemu.
Xaero píše:Já bych typoval že spíš tady někdo chce najít program na zjišťování hesel aby mohl pak ostatním tzv "nahackovat" ICQ. Sry ale prokoukl sem to
přes programy na zjištění hesla "kecálků" neuspějete.louskají hesla uložená v PC.pokud se ještě nepřihlásila s tím změněným heslem, tak ho v PC mít nebude a bude tam jen to staré. heslo by potřebovala zjistit ze serveru ICQ.COM a tam se bohužel nedostane. support jak už ICQ tak i QIP nejsou zrovna moc vstřícní.psal jsem jim, že mě zmizel z ničeho nic kontakt list a doteď se neozvali. řekni jí, až si založí nové.pokud jí to heslo někdo změnil, tak se na něj už nedostane
Docela bych se divil, že by se nějaký hacker chtěl tímto zabývat. Spíš jí to změnil nějaký člověk z jejího kontakt listu. Buď měla heslo 1234 nebo se třea přihlásila někde ve škole a dala uložit heslo, přišel někdo jiný, přihlásil se a heslo změnil. Tohle znám od svých kamarádů, kteří mají taky už několikáté ICQ číslo.
Mám internet od Vodafone a protože mám malý byt, vystačím si s wifi routerem od nich - CH7465VF.
Mám aktivované dvě sítě - Mordor (5GHz) a Rohan (2.4GHz). Rohan používám hlavně pro IoT, Mordor pro aktivní použití. Heslo mám momentálně na obě...