heslo na icq

Jakékoliv komunikační nástroje jako Skype, ICQ, Windows messenger...ale i různé diskuze, chaty…

Moderátor: Mods_senior

aldik
Level 3
Level 3
Pohlaví: Muž
Stav:

heslo na icq

Příspěvekod aldik » 08 bře 2008 19:10

Potřebuju pomoc .. teda ne já ale kamarádka .. někdo zjistil její heslo a změnil ho a změnil i email a ted se nemůže připojit na svoje icq číslo ... existuje něco jak by se mohla dostat na svoje icq?? prosím poradte!!!

P.S. rady typu at si založí nowé icq si nechte jako poslední možnost. Dííky :smile:

Reklama
gyga
Level 4
Level 4
Stav:

Příspěvekod gyga » 08 bře 2008 19:12

Já myslím, že ti (ji) nic jinýho nepomůže. Stalo se to kámošovi a už se nic nedalo dělat. Ale jsem zvědavej na odpovědi. :wink:
Lenovo Thinkpad Edge 15

HyBLiK
Level 2
Level 2
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

Příspěvekod HyBLiK » 08 bře 2008 19:12

Vím že jsou nějaké programy na zjištění hesla ale pokud už jí někdo heslo zjistil tak ho zjistí i příště. Teda pokud neměla heslo typu 1234 tak vím že jsi psal ať to necháme ale radim jí založit new icq a dobré heslo...a nebo ten program ale myslím že je složitý...

Koja
Level 4.5
Level 4.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Koja » 08 bře 2008 19:18

Může zkusit tohle, ale jestli se nedostane aj na mail, tak jí to asi nepomůže :?
Everybody lies so don't trust anyone. :)

guest

Příspěvekod guest » 08 bře 2008 19:21

Já bych spíš tipoval, že to kamarádka zapoměla! Ale i pokud by toto někdo udělal, pak ji nic jiného než nové ICQ nezbývá. Pokud opravdu někdo změnil heslo, pak to číslo je už jeho a i kdyby kamarádka to původní heslo našla, pak je k ničemu. :D

Xaero
Level 2
Level 2
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Xaero » 08 bře 2008 19:29

Já bych typoval že spíš tady někdo chce najít program na zjišťování hesel aby mohl pak ostatním tzv "nahackovat" ICQ. :D
Sry ale prokoukl sem to :D

aldik
Level 3
Level 3
Stav:

Příspěvekod aldik » 08 bře 2008 19:30

kamarádka má QIP Infium a tam se pokud wím složka s účtem ukládá někam do skrytých složek .. ale zapomněl sem jak se zobrazujou skryté složky ..

aldik
Level 3
Level 3
Stav:

Příspěvekod aldik » 08 bře 2008 19:31

Xaero píše:Já bych typoval že spíš tady někdo chce najít program na zjišťování hesel aby mohl pak ostatním tzv "nahackovat" ICQ. :D
Sry ale prokoukl sem to :D

co to meleš woe :evil: :evil:

El Diablo
Moderátor
Elite Level 11.5
Elite Level 11.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod El Diablo » 08 bře 2008 20:09

RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware

i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H

aldik
Level 3
Level 3
Stav:

Příspěvekod aldik » 08 bře 2008 20:22

El Diablo píše:http://www.ovsem.net/software/jak-zjistit-zapomenute-heslo-do-icq-msn-triliana-a-dalsich-instant-messengeru

ale ona to heslo nemá zapomenuté ale změněné .. někdo jí ho změnil .. nějaký hacker asi :? :evil: :evil:

memphisto
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

pozdrav

Příspěvekod memphisto » 08 bře 2008 20:29

přes programy na zjištění hesla "kecálků" neuspějete.louskají hesla uložená v PC.pokud se ještě nepřihlásila s tím změněným heslem, tak ho v PC mít nebude a bude tam jen to staré. heslo by potřebovala zjistit ze serveru ICQ.COM a tam se bohužel nedostane. support jak už ICQ tak i QIP nejsou zrovna moc vstřícní.psal jsem jim, že mě zmizel z ničeho nic kontakt list a doteď se neozvali. řekni jí, až si založí nové.pokud jí to heslo někdo změnil, tak se na něj už nedostane
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji

paul27
Level 4.5
Level 4.5
Stav:

Příspěvekod paul27 » 09 bře 2008 11:46

nějaký hacker asi

Docela bych se divil, že by se nějaký hacker chtěl tímto zabývat. Spíš jí to změnil nějaký člověk z jejího kontakt listu. Buď měla heslo 1234 nebo se třea přihlásila někde ve škole a dala uložit heslo, přišel někdo jiný, přihlásil se a heslo změnil. Tohle znám od svých kamarádů, kteří mají taky už několikáté ICQ číslo.

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Zpět na “Komunikace na internetu”