sms do t-mobile?
- benik.martin
- Level 3.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
sms do t-mobile?
dnes sem zapnul ICQ 5.1 a vyskočila na mě tabulka že atlas nabízí posílání sms i do t-mobile zdarma! kouknul sem na to a možná to i funguje
víte o tom někdo něco? :)

zákl: MSI K9N6SGM-V
proc: AMD Sempron 3000+
RAM: 2GB DDR2 667 MHz - integr. graf: 256 MB
HDD: 149 GB
Windows XP Home SP3
proc: AMD Sempron 3000+
RAM: 2GB DDR2 667 MHz - integr. graf: 256 MB
HDD: 149 GB
Windows XP Home SP3
- Merlin66
- Level 1.5
- Pohlaví:
- Stav:
Re: sms do t-mobile?
No zadarmo.....zadarmo to není. Mrkni blíže na podmínky na http://icq.atlas.cz/ , kde se dozvíš mimo jiné třebas toto :
Otázka:
Co to je „stav mého SMS účtu“ a kde ho najdu?
Odpověď:
Každá SMS odeslaná z ICQ snižuje váš účet o 1 a každá odpověď kterou dostanete jej zvýší o 5. Stav vašeho SMS účtu můžete vidět v ICQ SMS Xtra, které spustíte tak, že v kterémkoli okně SMS zprávy kliknete na odkaz „Další informace“ v horní části okna v informační liště.
nebo:
Otázka:
Jak mohu zvýšit stav mého SMS účtu?
Odpověď:
Každá odpověď kterou dostanete z mobilního telefonu zvýší stav vašeho účtu o 5 SMS. Můžete také zvýšit stav účtu posláním sms ve tvaru „ICQ mezera VAŠE ICQ ČÍSLO“ na číslo 720 001 580, pakliže používáte operátora O2, 903 90 03 pro operátora T-Mobile a 777 350 350 pro operátora Vodafone. Pokud používáte operátora O2 či Vodafone, odeslání této SMS stojí jako běžná SMS do vlastní sítě dle tarifu tohoto operátora. U T-Mobile nemusíte přemýšlet za jakou cenu máte SMS ve svém tarifu či na své předplacence, odpověď Vás bude vždy stát 3 Kč včetně DPH a je hrazena jako služba Premium SMS.
Takže máš na začátku nějaký pseudoúčet (tuším 50 SMS) a pokud ti někdo odpoví z MT na ICQ, tak se ti tento účet "dobíjí".
Zda je to výhodné nejsem oprávněn posuzovat, já přes ICQ moc nekomunikuji. Lepší se mi jeví ICQ přímo z mobilu přes wap portál operátora.
Otázka:
Co to je „stav mého SMS účtu“ a kde ho najdu?
Odpověď:
Každá SMS odeslaná z ICQ snižuje váš účet o 1 a každá odpověď kterou dostanete jej zvýší o 5. Stav vašeho SMS účtu můžete vidět v ICQ SMS Xtra, které spustíte tak, že v kterémkoli okně SMS zprávy kliknete na odkaz „Další informace“ v horní části okna v informační liště.
nebo:
Otázka:
Jak mohu zvýšit stav mého SMS účtu?
Odpověď:
Každá odpověď kterou dostanete z mobilního telefonu zvýší stav vašeho účtu o 5 SMS. Můžete také zvýšit stav účtu posláním sms ve tvaru „ICQ mezera VAŠE ICQ ČÍSLO“ na číslo 720 001 580, pakliže používáte operátora O2, 903 90 03 pro operátora T-Mobile a 777 350 350 pro operátora Vodafone. Pokud používáte operátora O2 či Vodafone, odeslání této SMS stojí jako běžná SMS do vlastní sítě dle tarifu tohoto operátora. U T-Mobile nemusíte přemýšlet za jakou cenu máte SMS ve svém tarifu či na své předplacence, odpověď Vás bude vždy stát 3 Kč včetně DPH a je hrazena jako služba Premium SMS.
Takže máš na začátku nějaký pseudoúčet (tuším 50 SMS) a pokud ti někdo odpoví z MT na ICQ, tak se ti tento účet "dobíjí".
Zda je to výhodné nejsem oprávněn posuzovat, já přes ICQ moc nekomunikuji. Lepší se mi jeví ICQ přímo z mobilu přes wap portál operátora.
Můj první stroj: Atari 800XL
- Pepas87
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: sms do t-mobile?
tak ma zkušenost s SMS na ICQ je taková, že na začátku bylo asi 10 SMS, ty když jsem vyčerpal, tak te to vyzve k zadání sveho tel čísla, na něj ti přijde autorizační kód a opět máš 5 SMS.. a takhle to jde stále dokola...
Asus M4N68T; AMD Athlon X3 450 (3,2GHz);
2x (2x2048) RAM (1333MHz); ATI HD6850 1GB; 22" + 24" LG;
Vertex4 128GB + Samsung 1TB + 3TB; Samsung SH-s183l;
tiskárna Kyocera TASKalfa 250ci
2x (2x2048) RAM (1333MHz); ATI HD6850 1GB; 22" + 24" LG;
Vertex4 128GB + Samsung 1TB + 3TB; Samsung SH-s183l;
tiskárna Kyocera TASKalfa 250ci
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek