Prosím poraďte
qip infium--nefunkční ICQ
qip infium--nefunkční ICQ
již dvakrát se mě nepodařilo přihlásit se na nové ICQ, které jsem vytvořila na QIP Infiu. píše to že je neplatné heslo. Poprvé by se to ještě dalo pochopit, ale s registrací ICQ napodruhé už bude asi chyba někde jinde než v nesprávném hesle. V čem by mohl být problém? Nejede to ani když to jedno ajsko nemám spuštěné, takže v portech by to být nemělo.
Prosím poraďte
Prosím poraďte
- Stene
- Level 6

- Pohlaví:

- Stav:
- Kontakt:
Re: qip infium--nefunkční ICQ
Blbá otázka, si připojen na netu??
Nestahoval si QIP smiles? (vir)
Nestahoval si QIP smiles? (vir)
- Owner
- Master Level 8.5

- Pohlaví:

- Stav:
- Kontakt:
O jakou verzi klienta/klientů do sítě ICQ se jedná ? Jaké máš firewally ,neproběhly nějaké změny v poslední době v jeho nastavení ?
Fallout fan | HJT | MWAV | CCleaner | Provozuji Minecraft server Minecore.cz | Osobní blog
Notebook: Thinkpad X200s - 12", Core2Duo L9300, 9cell, 240GB SSD, 5GB DDR3
PC: AMD Phenom II X6 1055T, 12GB DDR3, AMD 6870, 500GB Seagate 7200.12
Notebook: Thinkpad X200s - 12", Core2Duo L9300, 9cell, 240GB SSD, 5GB DDR3
PC: AMD Phenom II X6 1055T, 12GB DDR3, AMD 6870, 500GB Seagate 7200.12
nemas heslo delsi nez 8 znaku? vim ze tento protokol bere max. 8 znaku (alespon nedavno jeste bral)
mám qip infium 9030. heslo mám pod 8 znaků--protože delší nešlo. Jedno ajsko mi na něm jde, ale druhé ne. Prostě tam mám dvě, na jedno se připojim a na to druhý už ne. Když to druhý zrušim a založim si nový, zase to po několikátym přihlášení nepůjde....podle mě to bude chyba v tom programu, že to nějak zaměňuje...když jsem ho přeinstalovala, nic se nezměnilo...
zkus se lognout na http://meebo.com
posílám ještě jak to vypadá...aby bylo jasný co přesně chci . takže to druhý ajsko nejede.
dokonce sem dospěla k tomu, že když tam nenapíšu nic (jako heslo ) nebo napíšu heslo, o kterym si myslim, že je správně (a přenastavila jsem port na 5191 (teda jiný než u pův. ajska) tak to neudělá vůbec nic, prostě ani nenapíše, že je špatně heslo nebo jméno.
Tak co to je ???
Tak co to je ???

pokud se nepripojis ani na meebo, tak bud AOLu vypad server na ktery mbezi tvuj ucet (coz klidne muze byt pravdebodobne, servery shazuji porad), nebo mas proste problem s "login details". qipem to neni
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 4
- 8898
-
od XmuX
Zobrazit poslední příspěvek
06 srp 2025 18:39