Skype - neslyšíme se
Skype - neslyšíme se
Zdarec..Muj problem je ze kdyz volam s dvouma kamaradama (současne) tak se neslysime..Divne je ze kdyz volam jen s JEDNIM kamaradem tak je to vse v pohode..A nebo taky zajimave je ze kdyz volam současne s dvouma lidma tak me neslysi JEN kdyz hraji nejakou hru.Kdyz schodim hru na lištu a jsem na ploše tak me zase normalne slysi! Mikrofon je 100% v pořadku...(Vyzkousel jsem vice mikrofonu). Doufam ze to nekdo pochopil
. Nevi nekdo co s tim?

Re: Skype - neslyšíme se
misto skype použij program Ventrilo ve verzi 2.1.4
„Pracuji na (svobodném) operačním systému (jako koníček, nebude to velké a profesionální jako GNU) pro klony 386(486) AT.“
- tohle napsal do usenetové diskuse Linus Torvalds dne 17. září 1991
NB: Intel Pentium DC, 3GB RAM, Ati Mobility Radeon HD4570, 250GB HDD - Windows 7 + Archlinux
- tohle napsal do usenetové diskuse Linus Torvalds dne 17. září 1991
NB: Intel Pentium DC, 3GB RAM, Ati Mobility Radeon HD4570, 250GB HDD - Windows 7 + Archlinux
- mmmartin
- Moderátor
-
Elite Level 10
- Pohlaví:
- Stav:
skunkicz: Rady typu "Když máš problém s programem A, nainstaluj si program B" nebývají vítány. Tazatel má většinou své důvody, proč chce používat program A, pokud by chtěl přejít na jiný program, jistě by svůj dotaz formuloval jinak.
xbladee: Při spuštěné hře se podívej do nastavení zvuku, zda máš aktivovaný spuštěná hra nedeaktivuje mikrofon. Některé zvukové karty neumožňují současně přehrávat jeden zvuk (hru) a současně směrem do komunikačního programu posílat jiný zvuk (mikrofon).
xbladee: Při spuštěné hře se podívej do nastavení zvuku, zda máš aktivovaný spuštěná hra nedeaktivuje mikrofon. Některé zvukové karty neumožňují současně přehrávat jeden zvuk (hru) a současně směrem do komunikačního programu posílat jiný zvuk (mikrofon).
ASUS Prime Z390-P / Hexa Core Intel core i5 Coffee Lake-S / Gigabyte GeForce GTX 650 Ti / FORTRON BlueStorm Bronze 80PLUS / W 11
A jak to mam zjistit? Promin nemam moc zkusenosti v tomhle oboru. 

Kdyztak mam Windows 7 a posledni skype verzi
- mmmartin
- Moderátor
-
Elite Level 10
- Pohlaví:
- Stav:
Přiznám se, že nevím, jak se leze do ovládání zvuku u W 7
, mám XP. Ale určitě se tě tady ujme někdo , kdo W 7 umí.

ASUS Prime Z390-P / Hexa Core Intel core i5 Coffee Lake-S / Gigabyte GeForce GTX 650 Ti / FORTRON BlueStorm Bronze 80PLUS / W 11
Tak ja si teda zkusim pockat no.
Co přesně chcete ??
Kdyz volam s dvouma kamaradama a přitom hraju hru tak me kamaradi neslysi.. Jenze kdyz dam hru pod lištu tak me zase kamaradi slysi..Doufam ze chapeš.Mam posledni verzi skype a Windows 7
A kde to je ty "přilohy" ? Promin mam W7 asi tyden 

To nejsou přílohy
. Klikni v liště na ikonku zvuku pravým -> zvuky -> Záznam -> Pravým na mikrofon -> Upřesnit, a tam to je
btw. Windows 7 mám taky asi týden

btw. Windows 7 mám taky asi týden

Zpět na “Komunikace na internetu”