prosím vás už asi od 10 hodiny mi nejde prihalsiť sa na facebook ...dokedy ešte??, stale mi píše toto:Form Submitted
Thanks - your request has been submitted!
Note that writing in and submitting your ID multiple times will not result in a faster response. Once you submit your initial request, it is placed in a queue and responded to accordingly.
We appreciate your patience and apologize for any inconvenience this may cause.
Nejde se mi přihlásit na facebook*
Nejde se mi přihlásit na facebook*
Naposledy upravil(a) Žbeky dne 15 črc 2011 17:21, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Upraven nadpis
Důvod: Upraven nadpis
Re: facebook
Facebook asi zahájil nějakej nesmysl alá ověřování profilů, před chvílí to tu někdo řešil.
viewtopic.php?f=44&t=70232
viewtopic.php?f=44&t=70232
Just Fucking Google It!
Mě dneska ráno na FB taky čekalo nemilý překvapení - "Účet dočasně zablokován - Nepravé jméno".
Nevím jak na tohle přišli, když jméno tam mám jedno a to samý už od začátku (cca 2 roky) a ještě k tomu pravý. No tak mi nezbylo nic jinýho než poslat formulář s vyfocenou občankou kde mám jméno a r.č., jsem zvědavej...

Nevím jak na tohle přišli, když jméno tam mám jedno a to samý už od začátku (cca 2 roky) a ještě k tomu pravý. No tak mi nezbylo nic jinýho než poslat formulář s vyfocenou občankou kde mám jméno a r.č., jsem zvědavej...
No já bych facebooku neposlal ani fotku svých bot, natož fotku občanky 
Ale může to bejt zajmavý, postupně prověřit těch 700 milionů lidí (nebo kolik jich tam je).

Ale může to bejt zajmavý, postupně prověřit těch 700 milionů lidí (nebo kolik jich tam je).
Just Fucking Google It!
Neposlal jsem ji celou, jen tu přední pravou část která začíná jménem a končí datumem platnosti. Stejnak to co na ní mám, mám na FB i vyplněný, takže na nic novýho nepříjdou. 

ja som neposielala nič len moju fotku a email som tam mala dať a tak...ale kamaratovi to po dni išlo tak naham aj nam to pojde a dostanem sa tam
No jestli ty profily prověřujou všechny najednou tak si ještě nějakej pátek počkáš
Asi začaly mazat falešný profily (konečně).

Just Fucking Google It!
ja ich kaslem 

Fajn, ale nechápu jak přišlo na to, že moje jméno je falešný, když není?! Kde to vzali? Napadá mě ledatak, že ňákej p*čus mi chtěl udělat "radost" a nahlásil mě, ale na druhou stranu nevím kdo a proč by mi to dělal...
Och, aj mne sa to stalo. Ale že čakáš až 10 hodín? :O To si to môžem rovno hodiť. :(
Re: Nejde se mi přihlásit na facebook*
Už Vám to někomu funguje? Já mám ten samý problém. Poslal jsem tam vyfocenou občanku, ale pořád mi to píše, že mam čekat... Jsem z toho na prášky, protože jsem zrovna po facebooku řešil nějaký hodně důležitý věci. Ale trošku mi uklidnilo, že v tom nejsem sám. Ale stejně. Jak dlouho myslíte, že to může trvat? Pokud to nedořeším do neděle do večera, tak jsem v prdeli....
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 3
- 1296
-
od petr22
Zobrazit poslední příspěvek
07 led 2025 14:15
-
-
Facebook - stránky se nezobrazí Příloha(y)
od Hoff » 18 říj 2024 10:17 » v Internet a internetové prohlížeče - 9
- 4609
-
od Hoff
19 říj 2024 09:25
-
-
-
Jak Facebooku zatrhnout sledování aktivity mimo Facebook? Příloha(y)
od Milovník soukromí » 27 pro 2024 01:13 » v Vše ostatní (bezp) - 8
- 6243
-
od mmmartin
28 pro 2024 21:16
-
Zpět na “Komunikace na internetu”