poradte jak na skype
poradte jak na skype
Poradte mi prosím někdo.Koupil jsem si sluchátka i mikrofonem.Po zapojení do PC jsem zkoušel někomu volat na skypu mi to šlo aš do doby kdy se mel uskutečnit hovor a v tom se celej počitač vypne respektyvne restartuje už fakt nevim čim to muže byt žu bych si rad pokecal s lidmi jinak na skype je test sluchatek a mikrofonu vše mi šlo diky za každou radu..
Naposledy upravil(a) kany28 dne 18 srp 2011 19:21, celkem upraveno 1 x.
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: poradte jak na skype
Nejprve vyčisti PC programem Ccleaner a to i registry (tam povol zálohu). O jaké paměti je řeč?
Nemůže to být třeba tím že mám plnou pamět u PC?
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
pamět disku je 149 giga z toho volných 54,7
Jak se dělá to čištění?vůbec s tím nemám zkušenosti,nerad bych aby se mi něco smazalo
Jak se dělá to čištění?vůbec s tím nemám zkušenosti,nerad bych aby se mi něco smazalo
Myslíš, že 55 GB místa na hardu je málo? Co bys dělal, když jsem měl často 0 B?
Zkus ještě překontrolovat nastavení výchozího nastavení zvuku. Klikni pravou myší na ikonu reproduktoru v systémové liště vpravo dole a klikni na Zařízení pro přehrávání a překontroluj všechna nastavení.
Potřebujete jinou pomoc při řešení problému ve Windows 10? Stáhněte si soubor Win10-finty.
Zpět na “Komunikace na internetu”