Kamera na Skype
Kamera na Skype
Hezký den. Mám Skype a Webkameru. Když nastavuji Skype,vidím se na monitoru bez problému. Ale při spojení vidím jen černou obrazovku,kde se točí zelené kolečko a nápis "načítám" .... Totéž vidí protistrana. Zvuk jde.
Zkoušel jsem už vypnout firewall a antivir,výsledek je stejný.... Poradí prosím někdo????

-
- Pohlaví:
Re: Kamera na Skype
Napiš, co máš za systém a co je to za kameru. Přeinstalovat ovladače jsi zkoušel? Případně přeinstalovat skype?
Tak kamera je Labtec WebCam 2200. Dával jsem i nový ovladač,ze zoufalství koupil i novou jinou kameru(Genius Eye 312) s naprosto stejným výsledkem. OS je Windows XP Profesional... Samozřejmě jsem prvou odinstaloval a nainstaloval druhou.... Výsledek stejný. Skype jsem zkoušel několik verzí,od nejnovějších po starší,byla mi doporučena jako nejlepší verze 3.8.88. Skype a nastavení kamery je ve všech položkách jak má být....
Zkouším posun...
Neví někdo ???
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Jaký máš Upload připojení? Případně si to můžeš změřit zde: http://rychlost.cz/
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nemá někdo řešení.... ??
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Ve Správci zařízení je správně uvedena používaná kamera a není tam třeba "?", nebo "!" ?
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Tam je všechno v pořádku.... Dostal jsem se do stadia,že když volám já a protistrana přijme hovor,vidíme se navzájem. Ale když volá někdo mě a já přijmu hovor,tak já ho vidím a on mne ne.... Jen černá obrazovka kde se točí kolečko načítání..
Neví někdo poradit???
Poradí někdo?????
Naposledy upravil(a) miruska27 dne 05 říj 2011 12:15, celkem upraveno 1 x.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 1
- 3824
-
od Speed_dead
Zobrazit poslední příspěvek
13 srp 2024 10:00