Skype-trhavé video
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Skype-trhavé video
Zdravím.Něco už jsem o problémech s novějšími verzemi Skype přečetl ale přesto mám dotaz.Mám Pc s pamětí 1GB a procesoorem o taktu 1.8MHZ.OS je XP Home.Camera je Genius videoCam Messenger. Problém.Video je od verze Skype 5.1 -5.6 trhané(roztřesené).Čím je to způsobeno?je problém v 32 nebo 64 bit verzi OS?Ty verze Skype 5 a víc by se mi líbily více.Dá se to nějak nastavit ?A nebo používat stále v.4.2 která jde bez problémů? A nebo použít jinou Web cameru?
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Skype-trhavé video
Jestliže jsi spokojen s uvedenou verzí, co Ti brání ji používat? Jinak z dotazu není jasné, zda je problém u Tebe, pokud s někým komunikuješ, nebo u toho s kým jsi připojený.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Tam ide o to akiú verziu máš os podľa toho akú verziu ti pc podpruje lebo keď to dáš opačne tým pádom sa správa celkom inak.
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Je tady ale další problém.Když odinstaluji Uninstalerem skype do čista a natahnu novou která je v pohodě(4.2) tak než stačím cokoliv nastavit tak se mi hned stahuje aktualizace na na novou (např 5.1) a jsem tam kde jsem byl.Jak to zarazit ještě před tím než se stahne?
- Funstorm007
- Level 5
- Pohlaví:
- Stav:
Odpoj PC od internetu a pak tam zakaž aktualizace, pokud je to možné. Ale vím, že některé aplikace, například ICQ, po nějaké době vůbec nešli spustit když jsi neměl novou verzi...
Stažení aktualizace není problém, jen jí prostě neinstaluj.
Používal jsem do nedávna (nyní přes Trillian) ICQ Pro 2003 b 3916+CZ a bez problémů ...
Používal jsem do nedávna (nyní přes Trillian) ICQ Pro 2003 b 3916+CZ a bez problémů ...
- Funstorm007
- Level 5
- Pohlaví:
- Stav:
Nejde o to, že bych jí stahoval. Prostě když jsem se chtěl přihlásit, napsalo mi to něco ve smyslu, že jestli chci nadále používat aplikaci ICQ, musím si nainstalovat novější verzi. Tenkrát jsem měl 5 a vyžadovalo to 6. Ale nevím jak je to se Skypem...
První část nebyla tobě.
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Už jsem se podrobným nořením do nastavení dostal k zákazu aktualizací.vyřešeno.Díky za rady.
V novějších verzích Skype už v nastavení aktualizace zakázat nejdou, tak máš štěstí, že používáš tak starou verzi, že to tam ještě je. Možná to tak inovoval MS.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 2
- 1101
-
od extrem
Zobrazit poslední příspěvek
16 zář 2024 12:27