Jak ve Skype smažu text z kolonky „sem napište příspěvek“? *
Jak ve Skype smažu text z kolonky „sem napište příspěvek“? *
Prosím poraďte jak smažu příspěvek na skype. Do kolonky :sem napište příspěvek: jsem napsal blbosti s tím ,že to hned smažu a ono mě to stále vyskakuje na panelu a nejde to odstranit. 

Naposledy upravil(a) Myloš dne 26 říj 2011 20:35, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Oprava nadpisu „příspěvek na skype“, který svou nulovou informační hodnotou porušoval pravidla fóra. Nadpis má popisovat podstatu problému, ale „“ nepopisuje vůbec nic. Popis problému vytvoříš nejlépe tak, že popíšeš problém.
Důvod: Oprava nadpisu „příspěvek na skype“, který svou nulovou informační hodnotou porušoval pravidla fóra. Nadpis má popisovat podstatu problému, ale „“ nepopisuje vůbec nic. Popis problému vytvoříš nejlépe tak, že popíšeš problém.
Re: příspěvek na skype
Nechápu. Trochu to rozepiš.
-
- Pohlaví:
Není to ten uvítací v profilu? Klikni na Zobrazit a Profil, tam to můžeš přepsat.
Když kliknu na svůj profil v kontaktech tak vedle v tabulce se zobrazí v řádku fotografie kontaktů a pod nimi je malá fotografie mého profilu a vedle je řádek (sem napište příspěvek).Když tam něco napíšu a potvrdím,tak se hned na té samé stránce pod mým profilem ukáže ta zpráva.Už tam mám tři a nevím jak je dostat pryč.Ani v upravě mého profilu to nejde smazat. Tak nevím. 

-
- Pohlaví:
Ano ty předchozí tam zůstávají /nevím proč/ a nejdou odstranit. Ovšem tvoji přátelé vidí jenom ten poslední - aktuální!
Dík,moc jsi mě nepotěšil,to se mi nelíbí.
-
- Pohlaví:
Také se mi to nelíbilo, ale zase jsem po tom moc nepátral Zkus napsat na TP Skype - je možné, že to odstranit jde.
Já spíš nerozumím tomuto:
Já spíš nerozumím tomuto:
jsem napsal blbosti s tím ,že to hned smažu

Re: Jak ve Skype smažu text z kolonky „sem napište příspěvek
Můžeš sem hodit obrázek, ať je jasné, že každý nemluvíme o něčem jiném. Trochu se mi to nezdá ...
Zpět na “Komunikace na internetu”