Mám účet u googlu vojta.00@superparba.eu (jsem správce domény) a dnes jsem se přihlásil a prý mám účet deaktivovaný. Že si mám přečíst nějaký podmínky a nebo je kontaktovat v případě že si myslím opak.
Co mám dělat? Já si nejsem vědom toho že bych něco porušil Mail potřebuju mám na něm všechny registrace včetně internetbanking, aukro, facebook, všechny fóra, aondroid market, youtube...
Opravdu nevím co jsem mohl porušit, a mám možnost dostat účet zpět?
POMOHLO BY TOTO?
Poznámka: Je možné, že vám za transakci ve výši 0,30 USD bude naúčtován poplatek 1 USD. Jedná se pouze o předběžnou autorizační platbu, která bude z vašeho účtu za několik dní smazána. Pokud transakce neproběhne, zkontrolujte, zda používáte platnou kartu a zda jste zadali správné informace.
Pokud je vám méně než 18 let, bude nutné, aby namísto vás tuto operaci potvrdil váš rodič nebo zákonný zástupce.
Je možné zkontrolovat stav žádosti?
Přejděte na adresu www.google.com/accounts a pokuste se přihlásit do svého účtu. Pokud váš účet nebyl odemknut, zobrazí se opět stránka pro opravu data narození. Na této stránce se zobrazí i informace o stavu předcházejících žádostí (pokud jsou k dispozici).
Poznámka: Pokud se rozhodnete pro potvrzení věku prostřednictvím platební karty, můžete na stránku www.google.com/accounts přejít už 15 minut po pokusu o opravu. Zde zjistíte, zda byly nově zadané údaje zpracovány.