Skype volaní - druhá strana mě slyší sekanně Vyřešeno
Skype volaní - druhá strana mě slyší sekanně
Zdravim, chtěl bych vědet u koho je problem s nastavenim skype , ja druhou stranu slyšim vyborně ,ale druha strana slyši muj hlas sekaně. kde je problem ...u mne nebo na druhe starně???? dik
Re: Skype volani
A zkoušel jsi se nahrát na echo123? Tak se myslím jmenuje ten zkušební hovor... Tam zavoláš a začne tě to nahrávat...Pak to pustí nahrávku a tak to zjistíš.
CPU / AMD Ryzen 7 5800X + Be quiet! DARK ROCK 4 MB / MSI MAG B550 TOMAHAWK RAM / G.SKILL 32GB KIT DDR4 3600MHz CL16 Trident Z RGB Neo GPU / ASROCK Radeon RX 6800 XT 16G PSU / Corsair RM750x (2018) SSD / Samsung 970 EVO 1TB HDD / Seagate IronWolf 2TB Case / Fractal Design Meshify C Tempered Glass + Fractal Design Prisma AL-14 ARGB 3-Pack
Pravděpodobně má druhá strana pomalý internet.
Re: Skype volani Vyřešeno
Muj zkušebni hovor dopadl dobře ja se slyšel O.K. Ta druha strana tvrdi že ma nejrychlejši připojeni v KANADĚ..... asi velkou.......pořad mně přesvěčuje o opaku
--- Doplnění předchozího příspěvku (17 Led 2012 16:47) ---
Nejsem si jist kdo ma pravdu,proto se raději ptam ,raději se budu informovat než vypadat jako vul.... Takže at mužu uzavřit toto tema ještě jednou se tady zeptam PROBLEM MA DRUHA STARNA?
--- Doplnění předchozího příspěvku (17 Led 2012 16:47) ---
Nejsem si jist kdo ma pravdu,proto se raději ptam ,raději se budu informovat než vypadat jako vul.... Takže at mužu uzavřit toto tema ještě jednou se tady zeptam PROBLEM MA DRUHA STARNA?
Jaké máš připojení k internetu ty (hlavně odesílání) a jaké druhá strana (přijímání)? Jsi slyšet trhaně i u ostatních nebo jen u tohodle jednoho? Má ten člověk který tě slyší trhaně stejné problémy i s někým jiným?
Jestli máš rychlost internetu (cokoli / 256) kbps, kde "cokoli" může být třeba 2Mbps (mega), tak je možný, že je to tim. Už jsem se setkal s tim, že rychlost odesílání 256kbps nestačí pro kvalitní Skype hovor, natož videohovor.
Jestli máš rychlost internetu (cokoli / 256) kbps, kde "cokoli" může být třeba 2Mbps (mega), tak je možný, že je to tim. Už jsem se setkal s tim, že rychlost odesílání 256kbps nestačí pro kvalitní Skype hovor, natož videohovor.
Zpět na “Komunikace na internetu”