Chtěl bych se zeptat jestli má někdo zkušenost s takovýma těma kurzama často i za 40-50k (často hradí ÚP).
Mám rád vše okolo IT a rád bych si takový kurz udělal, protože ze střední se zaměřeným na informatiku jsem bohužel odešel a tak mě...
Poslední příspěvek
Já si myslím, že AI bude jako frézka vs dláto. Nebo ruční pila a mafl.
Dnešní marketing bohužel má dnešní LLM téměř za AGI (obecnou AI), ale realita je prostě jiná. Zkuste si třeba LLM poprosit o navigaci, dostanete se úplně někam jinam. A je to...
Vlastním notebook lenovo a mám trable s používáním AutoCadu. Procesor ryzen 7 8845HS, 16GB RAM, s integrovanou grafikou Radeon 780M a dedikovanou grafickou kartou NVIDIA RTX3050 6GB. Výkon by měl být dostatečný...
Poslední příspěvek
Vyřešeno :-O Díky moc s 90hz displayem to bylo fakt hrozný, teď je to jiná...
edit: každopádně teď už to nepotřebuji, ale pro zajímavost, nevíš proč je zašedlá ta nabídka nastavení individuálních programů v 3D nastavení NVIDIA control panelu?
Stáhnul jsem si nejnovější ovladače grafiky a hry jedou v pořádku. Ale na pozadí po nějaké době Windows Update stáhne sám starší verzi a instaluje ji. Takže jsem dal pozastavit aktualizace na 5 týdnů a nainstaloval nejnovější ovladače grafiky (už...
Poslední příspěvek
Aby som upresnil: v prípade WU /ÁNO (Doporučené) - M$ prehľadáva svoj server a podľa VID identifikuje HW v PC. A narazí na grafiku. Tá má (napr.) identifikáciu " PCI\VEN_10DE&DEV_1X91&SUBSYS_3X4117XX&REV_A1 " (nedávam konkrétny...