Lenovo ideapad flex 14, staré HP

Prodej hardware (počítače, monitory, tiskárny, součástky atd.)

Moderátoři: Mods_junior, Mods_senior

pepperot
nováček
Pohlaví: Muž
Stav:

Lenovo ideapad flex 14, staré HP

Příspěvekod pepperot » 30 led 2015 10:52

Zdravím všechny,

Rozhodl jsem se, že bych rád prodal následující položky, abych si mohl z výdělku něco přispět na nový herní PC. Rozeslal jsem nabídku různým bazarům a výkupům PC, ale jak se dá čekat, tak nemůžu úplně věřit férovosti jejich nabídek. Proto bych se rád zeptal někoho tady, kdo má přehled na ceny. Případně bych za dobré ceny notebooky rovnou i prodal.

1. Notebook Lenovo Ideapad Flex 14 specifikace zde https://www.mall.cz/notebooky-znacky/le ... 6?v=690248
Kupovaný 7/2014 - ještě ani ne 7 měsíců starý, vše funguje jak má, baterie výdrž stále stejná (při kancelářské práci/ ve škole 6+ hodin). Rozjede i nejnovější hry (DA:I jsem na něm dohrál).

2. Starší notebook HP Pavilion dv6. Procesor AMD Turion II Ultra Dual-Core Mobile M600 2.40 GHz. 4 GB RAM. Disk 500GB. Grafická karta ATI Mobility Radeon HD 4650. Notebook je stále funkční. Možná by trochu potřeboval vyčistit a baterie už nevydrží téměr nic, ale při připojení nabíječkou je v pořádku (přítelkyně na něm pořád občas hraje nějaké hry). Kupován byl tuším 9/2010 - tehdy asi za 18000,-.

3. Případně bych se i rád zbavil mobilu, který již nepoužívám - Sony Xperia U. Kupovaný 7/2012, stále funkční, baterie trochu slabší (jak se dá očekávat, ale pořád se to s ním dá.)

Předěm děkuji za názory

--- Doplnění předchozího příspěvku (30 Led 2015 11:55) ---

Ocením jak nabídky, tak rady ohledně částky, pod kterou bych neměl jít.

Reklama
  • Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Zpět na “P: Hardware”