Zdravím vás prodám procesor amd fx 6300 s deskou Msi gaming 970 CPU v záruce do 2016 Deska není v záruce dám 14 dní osobní záruku nebraním se to dat na aukro nebo dobírku Cena 3200kč za desku s cpu
i5-3350P/P8B75-M LX/Kingston DDR3 8GB/GV-N960IXOC/SS-500ET/Seagate VS35.6/Transcend SSD370-128GB/Samsung BX2250 + Dell 1909W ThinkPad X230 - i7-3520M + Kingston Savage SSD „Neexistuje důvod, proč by kdokoli chtěl mít doma něco jako počítač"(Ken Olsen)
ano byl taktovaní a chladič není v ceně deska je od adyse je tam jenom přilepení jedna se o serverní můstek teploty jsou v normální od chladiče nemám redukci na socket na intel takže prodám aj s chladičem.
Takže k tomu není ani BOX, a za chladič bys chtěl kolik?
Odesláno z mobilu.
i5-3350P/P8B75-M LX/Kingston DDR3 8GB/GV-N960IXOC/SS-500ET/Seagate VS35.6/Transcend SSD370-128GB/Samsung BX2250 + Dell 1909W ThinkPad X230 - i7-3520M + Kingston Savage SSD „Neexistuje důvod, proč by kdokoli chtěl mít doma něco jako počítač"(Ken Olsen)
Ta nabídka vypadá zajímavě, jánteda PC momentálnwě nepotřebuju, ale vím o jednom, co PC shání, v Pondělí jak se s ním uvidím tak se ho zeptám.
Edit: Pokud se najde někdo dřív, kdo by měl zájem, tak klidně vemte, já se zlobit nebudu, a známému to vysvětlím
Odesláno z mobilu.
Zdravím, Jak říká název potřeboval bych poradit s mojí novou sestavou. Chtěl bych něco na 4K next-gen gaming. Grand Theft Auto VI, Mafia: The Old Century, Kingdom Come 2 atd. Budget mám okolo 70,000,- nepotřebuji OS a ani periferie. Zároven bych...
Poslední příspěvek
RAM to chce s lepším časováním - minimálně CL36 a nižší, třeba:
Zdroj je spíš podprůměrný a se starším standardem, spíš něco takového:
Hladam klavesnicu. Nesmie byt hlucna pri pisank takze ziadna mechanicka, kde je pocut kliknutie na cely byt. Mal som dakedy A4tech Bloody B verziu a bolo to okay v smere zvuku. Musi mat numpad!
Pozeram sa po A4tech Bloody B120N
A pozeram sa po...
Zdravim, poprosim o nazor na nasledujucu zostavu, pripadne rady ako ju vylepsit, zlacnit a podobne. Primarne sa jedna o gaming zostavu na Qhd 165Hz gaming, aby to utiahlo hry aj do buducna.
Ahoj chci se zeptat mohu nainstalovat BIOS z verzi FC na verzi nejnovější jako je FFc jak je vyznačené ve screenshotu, pokud chápu správně tak ty malé písmenka značí beta verzi což za ten risk asi nestojí tím pádem nebyl by problém bios aktualizovat...
Poslední příspěvek
:offtopic:
Necituj predchádzajúce príspevky, na ktoré odpovedáš, reaguješ - robíš tu v tom bordel.
Mám základní desku ASUS TUF GAMING B550-PLUS. Do teď jsem měl 2x 8GB RAM ve slotech A2/B2. Teď jsem koupil další 2x 8GB, ale jiný výrobce (takt a časování stejné). Nějak nevím jak vlastně mám ty...
Poslední příspěvek
Samotné jsem je nezkoušel. Jinak jako, že budou fungovat na 2400 MHz je sice pěkné, ale to pak znamená ve hrách drastický úbytek výkonu a to nechci.