Dobrý den , prodám moji kartu GTX 750.
Je na ni šest let záruka ,protože byla kupována u tsbohemia s novým pc před rokem (nyní už jen 5 roků)Karta zvládne na nižší detaily všechny dnešní hry
Důvod prodeje : Budu si kupovat novou
Lze poslat i na dobírku , poštovné zaplatit předem (pokud máte víc příspěvků nemusíte platit poštovné předem)
Při rychlém jednání sleva
Cena 2300 kč
děkuji
GTX 750
- Karrex
- Elite Level 10
- Pohlaví:
- Stav:
Re: GTX 750
Jak 6 let? U nás jsou záruky 3 roky (někteří výrobci 2), jestli myslíš, že byla karta v celém PC, koupeném jako hotová sestava, tak tam se záruka na komponenty zvlášť nevztahuje, jen na celý PC, který většinou ani nesmíš otevřít.
Sestava v profilu.
Watercooling Club EXOverclocker@HWBot league rank#1 Aprilia Shiver Club BMW ///M Club
Watercooling Club EXOverclocker@HWBot league rank#1 Aprilia Shiver Club BMW ///M Club
Proč bych ho nemohl otevřít ? neni tam žádná pečeť a v záručáku jsou všechny komponenty vypsané , dokonce i na myšku je šest let záruka.
- Karrex
- Elite Level 10
- Pohlaví:
- Stav:
Ano, i ta myš je součástí celku - set PC+periferie, proto je na ni stejná záruka, ale nemůžeš uplatňovat záruku na nekompletní PC bez GK a už vůbec ne, že si z hotové sestavy vytáhneš GK a půjde do prodejny, mě ta GK nejede...
Naposledy upravil(a) Karrex dne 11 lis 2015 15:45, celkem upraveno 1 x.
Sestava v profilu.
tak proč když jsem reklamoval hdd , tak jsem tam jen hhd přinesl a vzali mě ho ? :)
2300 je balon
dam 1900 vc posty nebo osobne praha

Intel i3 6320, Gigabyte GA-Z170 Gaming K3, NZXT Kraken X31, 8GB DDR4 Crucial 2666MHz, Eurocase ECO+90 700w, MSI GTX1060 6GB OCV1, 1TB WD raid edition, monitor BenQ 24" FullHD LED