V pátek mi bohužel odešla základní deska a po zhodnocení situace dělám větší upgrade, proto prodávám mé současné komponenty. Všechny komponenty do teď bez problémů fungovaly na bratrovém PC. Komponenty jsou už starší - bez záruky u výrobce. Já sám dám týden na vyzkoušení. U každého napsána orientační cena. Rozumným nabídkám se nebráním. Předání buď osobně Vsetín/Pardubice nebo poštou
RAM paměti:
2 kusy DDR2 HP 1GB 667MHz CL5 1,8V
1 kus DDR2 Kingston 2GB 667MHz CL5 1,8V Low Profile
Nejlépe všechny dohromady za 700Kč
[album]1041[/album]
Disk:
Seagate Barracuda 7200.10 250GB - http://pevne-disky.heureka.cz/seagate-b ... 3250410as/ - Před vánocema jsem kontroloval CDI a byl bez přemapovaných sektorů
400Kč
[album]1042[/album]
Grafická karta:
Palit nVidia GeForce 9800GT 512MB GDDR3, HDMI, DVI, VGA - http://graficke-karty.heureka.cz/palit- ... 800tfhd52/ - Všechny hry, co jsem zkusil, rozjela. K mému údivu dokonce Mafii 2 ve FullHD na vysoké (bez AA a PhysX) zvládla v benchi na cca 35FPS. Nikdy nepřetaktovávaná. Jediná "nereferenční" úprava bylo vyhození miniaturního ventilátoru, který řval a chlazení 80mm ventilátorem zespod. V klidu 45°C, v zátěži max 70°C. 80mm samozřejmě pošlu i s kartou.
600Kč
[album]1044[/album] [album]1043[/album]
Procesor
AMD Athlon 64 X2 5000+ BE - http://www.alza.cz/dvoujadrovy-procesor ... tm?lang=CZ - Odemčený násobič, 2,6GHz v základu, 65W, BOX chladič
450Kč
[album]1045[/album]
Prodám komponenty - GK, CPU, RAM, disk Vyřešeno
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Prodám komponenty - GK, CPU, RAM, disk
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
- togr99
- Level 2.5
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Prodám komponenty - GK, CPU, RAM, disk
Bral bych tu grafiku...
CPU Pentium G3258 4.2 Ghz
RAM 8GB 1400 MHz
GPU Radeon HD 7870 Gigabyte OC Edition
HDD 1TB WD Green
RAM 8GB 1400 MHz
GPU Radeon HD 7870 Gigabyte OC Edition
HDD 1TB WD Green
- jerabina
- člen Security týmu
-
Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
Pokud bych to bral vše, je možná nějaká domluva? 

Když nevíš jak dál, přichází na řadu prostudovat manuál!
HJT návod
Pokud neodpovídám do vašich témat v sekci HJT když jsem online, tak je to jen proto, že jsem na mobilu kde je studování logů a psaní skriptů nemožné. Neberte to tedy prosím jako ignoraci.
HJT návod
Pokud neodpovídám do vašich témat v sekci HJT když jsem online, tak je to jen proto, že jsem na mobilu kde je studování logů a psaní skriptů nemožné. Neberte to tedy prosím jako ignoraci.
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
togr99: Máš SZ. Dal bych ale případně přednost kompletnímu oděbru
jerabina: Taky máš SZ
EDIT: jerabina nakonec odmítnul, takže zatím vše platí.
jerabina: Taky máš SZ
EDIT: jerabina nakonec odmítnul, takže zatím vše platí.
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
Jak se to tu nakonec dohodlo?
Svět ztrácí genie. Einstein umřel ,Mozart umřel a mě je taky nějak špatně!
CPU: Ryzen 5 3600 , MB: Asus Crosshair VI EXTREME, GPU: MSI ARMOR GTX 1070 Ti , Ram: Cruicial 32GB @3733MHz Zdroj: CX 550M
HDD: Segate 7200.14 2TB SSD: OCZ-ARC100 256GB, Kingston A1000 512GB
CPU: Ryzen 5 3600 , MB: Asus Crosshair VI EXTREME, GPU: MSI ARMOR GTX 1070 Ti , Ram: Cruicial 32GB @3733MHz Zdroj: CX 550M
HDD: Segate 7200.14 2TB SSD: OCZ-ARC100 256GB, Kingston A1000 512GB
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Prodám komponenty - GK, CPU, RAM, disk Vyřešeno
Nijak, jerabina nakonec odmítnul s tím, že na tom po Vánocích není nejlíp a stejně by to byl jen upgrade záložního PC a togr si dodnes SZ nepřečetl.
Vzhledem k tomu, že mám zkouškové, to aktuálně neřeším, ale příští týden to půjde na aukro. Tam se lidi najdou a dostanu za to i víc peněz
Vzhledem k tomu, že mám zkouškové, to aktuálně neřeším, ale příští týden to půjde na aukro. Tam se lidi najdou a dostanu za to i víc peněz
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 2
- 3036
-
od petr22
Zobrazit poslední příspěvek
12 říj 2024 09:21