Zdravím, dlouho uvažuji na Upgradu. Chci začít paměťmi a moje staré prodat. Za jakou cenu by sem je mohl prodat? Jsou staré asi 3 roky. Značka CSX 2GB 667MHz 128x8. Potřebuji vědět cenu, abych je mohl dát na Aukro. Pro mě jsou vážně málo, takže budu Upgradovat Díky.
Kdyby chtěl upgrade tak tady napíše nový topic, v dnešní době už se DDR2 nekupují takže se špatně prodávají, mám DDR2 2GB a chci víc, ale než do toho investovat tak radši koupim novou desku a DDR3.
no, bazarové DDR2 se právě prodávají pěkně je po nich celkem velká poptávka - nepřiměřeně vysoká cena, protože nové jsou drahé... já jsem nedávno přešel z soc. 775, DDR2 4GB, na i5 (3570K), 8GB DDR3 s relativně malým doplatkem, stačilo doplatit opravdu pár korun. Cena modulů DDR2 4GB = cena DDR3 8GB, u MB a CPU je to dost podobné... proto bych nikomu nedoporučoval dokupovat paměti DDR2 ve většině případů se to prostě vůbec nevyplatí. navíc za chvilku tu je DDR4 a pak draze koupené DDR2 budou mít hodnotu pár korun a bude jich všude mraky, ale po bazarových DDR3 naopak bude stoupat poptávka, protože se začnou méně vyrábět a cena nových bude stoupat.
Měl bych prosbu. Doposud jsem měl sestavu postavenou na Intel, konkrétně na staré 9900ks a chtěl bych si sestavit něco nového. Chci něco na hry i na práci a asi nejvíc by se mi líbil Ryzen 9900x. Jediné nad čím tápu je deska a paměti....
Poslední příspěvek
Aha, tak ze to jde takto pres flashku, tak to je v tom pripade skvele řešení. Diky moc :thumbup:
9800X3D bych asi volik kdyby slo ciste o herní stroj. Pro me je priorita pracovni nez herni vykon tak ze ta 9900X bude lepsi volba.