Prodej PS 1 a PSP 3004 Vyřešeno

Prodej hardware (počítače, monitory, tiskárny, součástky atd.)

Moderátoři: Mods_junior, Mods_senior

RuuRyy
Level 1
Level 1
Pohlaví: Muž
Stav:

Prodej PS 1 a PSP 3004  Vyřešeno

Příspěvekod RuuRyy » 25 črc 2015 19:53

Zdravím přišel jsem s neobvyklou nabídkou na prodej Playstationu 1. ANO čtete správně úplně první PS co kdy byl. (nemyslim úplně první vyrobený kus :D :D snad se chápeme).. Takže, nabízím na prodej Playstation 1 + 27 her k němu v plném balení (konzole, kabely, 2 ovladače).. Co se týče her, tak nevím jak které jedou, některé jsou vypálené a potřebují ještě jakoby jedno univerzální CD, které vám to vypálené s tou hrou přečte jinak hra nepojede (myslím si, že toto "čtecí" CD mám, takže vlastně mám "jen" 26 her. :D ) Co se týče ceny, tak to není nijak závratná cena. Řekl bych, že těch 500,- se vším všudy. :)

Dále ještě prodávám Playstation Portable 3004 s dvouma hrama, které byly už součástí balení. Jedná se o Killzone Liberation a Resistance Retribution. Playstation je v úžasném stavu takřka netknutý bez pam. karty. Obsahuje nabíječku, obal na konzoli, samotnou konzoli a již zmiňované hry. Cena 1200,-

Celková cena obou těchto produktů tedy 1700,- při rychlé domluvě a jednání lze počítat se slevou 20%=340,- čili zaplatíte jen 1360,-. :)

Reklama

Zpět na “P: Hardware”