Nefunkčni zdroj jen pres piny

Koupě hardware (počítače, monitory, tiskárny, součástky atd.)

Moderátoři: Mods_junior, Mods_senior

zdeno7311
Level 1.5
Level 1.5
Příspěvky: 130
Registrován: červenec 12
Pohlaví: Muž

Nefunkčni zdroj jen pres piny

Příspěvekod zdeno7311 » 17 led 2013 22:20

Zdravim shanim nefunkčni zdroj stači když pojede ldyž dratkem spojite vykon +450 w cena tak do 150max tady je odkaz jak to spojit

http://www.google.cz/imgres?um=1&hl=cs& ... x=60&ty=24



Reklama
Uživatelský avatar
CZechBoY
Master Level 9.5
Master Level 9.5
Příspěvky: 8749
Registrován: srpen 08
Bydliště: Brno
Pohlaví: Muž

Re: Nefunkčni zdroj jen pres piny

Příspěvekod CZechBoY » 18 led 2013 00:48

a co by na něm teda mělo být funkční, když normálně funguje? :D
PHP, Nette, MySQL, C#, LESS, TypeScript
PhpStorm, Docker, WinSCP, Opera browser, Windows 10
Xiaomi 3S (RAM 2GB, CZ LTE)
Raspberry PI 3 (KODI, Raspbian)

Uživatelský avatar
Martab
Moderátor / člen HW týmu
Guru Level 13.5
Guru Level 13.5
Příspěvky: 27455
Registrován: březen 11
Pohlaví: Muž

Re: Nefunkčni zdroj jen pres piny

Příspěvekod Martab » 18 led 2013 07:28

Zkus projet AUKRO, něco tam najdeš, jinak nevím k čemu to bude nefunkční zdroj kerý funguje (nedává to moc smysl už jenom spojení těch dvou slov :D ).
Třeba http://pocitace.aukro.cz/pc-zdroj-fsp50 ... 49123.html
i5-3350P/P8B75-M LX/Kingston DDR3 8GB/GV-N960IXOC/SS-500ET/Seagate VS35.6/Transcend SSD370-128GB/Samsung BX2250 + Dell 1909W
ThinkPad X230 - i7-3520M + Kingston Savage SSD

„Neexistuje důvod, proč by kdokoli chtěl mít doma něco jako počítač"(Ken Olsen)

Neboj se použít SZ a upozornit na své téma ;)

Přehled desktopových socketů a CPU

zdeno7311
Level 1.5
Level 1.5
Příspěvky: 130
Registrován: červenec 12
Pohlaví: Muž

Re: Nefunkčni zdroj jen pres piny

Příspěvekod zdeno7311 » 20 led 2013 13:35

N o ja mnel zdroj taky fortron když byl normalne zapojeny nefungoval proste pres desku nešel zapnout musel sem vždy skratovat ty dva piny aby se mi zapl počitač když sem se na to ptal rikali že se to stava časteji. tne zdroj už se do pc dat neda tudiž ho považuju za nefunkčni jako dil k PC.

Uživatelský avatar
Pic
Moderátor
Guru Level 13
Guru Level 13
Příspěvky: 23145
Registrován: září 06
Bydliště: Východní Čechy
Pohlaví: Muž

Re: Nefunkčni zdroj jen pres piny

Příspěvekod Pic » 20 led 2013 14:31

Takovýto "nefunkční" zdroj v PC, lze po upravě použít, jako zdroj pro jiné účely, pokud je třeba funkční část s napětím +12V.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!

zdeno7311
Level 1.5
Level 1.5
Příspěvky: 130
Registrován: červenec 12
Pohlaví: Muž

Re: Nefunkčni zdroj jen pres piny

Příspěvekod zdeno7311 » 21 led 2013 19:08

ano presne tudle poruchu myslim takovej zdoj shanim

zeus
Master Level 9.5
Master Level 9.5
Příspěvky: 9485
Registrován: únor 12
Bydliště: Pankrac
Pohlaví: Muž

Re: Nefunkčni zdroj jen pres piny

Příspěvekod zeus » 21 led 2013 20:29

Neni problem, zdroj, ktery se zapne, ale PC nerozjede tu mam v nekolika exemplarich.
Prazaci jo ty se maj, az kdyz si me zavolaj..

zdeno7311
Level 1.5
Level 1.5
Příspěvky: 130
Registrován: červenec 12
Pohlaví: Muž

Re: Nefunkčni zdroj jen pres piny

Příspěvekod zdeno7311 » 22 led 2013 12:23

a wattaže ? chtel bych neco aspon okolo +400w aby 12v vetev mnela aspon 16 ale lepe 18 a vice Amperu


  • Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Nefunkční zdroj?
    od Firen » 26 led 2019 10:16 » v Problémy s hardwarem
    8
    513
    od Firen
    29 led 2019 17:46
  • Nefunkční internet přes kabel
    od JoohanS » 09 zář 2019 13:40 » v Sítě - hardware
    18
    1504
    od ITCrowd
    10 zář 2019 13:14
  • Ohlé socket piny
    od ZerbGO » 26 říj 2019 19:26 » v Problémy s hardwarem
    2
    353
    od petr22
    26 říj 2019 19:56
  • Nefunkční notebook
    od Body » 01 úno 2019 20:26 » v Problémy s hardwarem
    5
    366
    od petr22
    01 úno 2019 22:33
  • Nefunkční Bluetooth
    od maiky » 13 srp 2019 22:27 » v Problémy s hardwarem
    4
    395
    od maiky
    14 srp 2019 13:41

Zpět na “K: Hardware”

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: CommonCrawl [Bot] a 2 hosti