Starší grafika / paměti

Koupě hardware (počítače, monitory, tiskárny, součástky atd.)

Moderátoři: Mods_junior, Mods_senior

pukasinek
Level 4
Level 4
Příspěvky: 1186
Registrován: duben 10
Bydliště: Kolín
Pohlaví: Muž

Starší grafika / paměti

Příspěvekod pukasinek » 27 led 2021 21:59

Zdravím, nemá někdo grafiku od 256 do 512 MB? Případně paměti DDR2 :-) Za poštu či malou částku. Díky

Reklama
Zivan
Level 5
Level 5
Příspěvky: 2418
Registrován: leden 10
Pohlaví: Nespecifikováno

Re: Starší grafika / paměti

Příspěvekod Zivan » 27 led 2021 22:35

PCI, AGP, PCIE? DDR2 SODIMM, DIMM, frekvence je fuk?
HP Elitebook 845 G8 (Ryzen 5650U, 32GB RAM, WD SN570 1TB, 14" fullHD IPS) + HP USB-C G5 Essential + 29" LG 29UM65 + 22" Eizo S2202W

pukasinek
Level 4
Level 4
Příspěvky: 1186
Registrován: duben 10
Bydliště: Kolín
Pohlaví: Muž

Re: Starší grafika / paměti

Příspěvekod pukasinek » 27 led 2021 22:47

Je to k této desce - Gigabyte GA-K8NF9. Potřebuji to jen jako počítač na experimenty.
Naposledy upravil(a) pukasinek dne 28 led 2021 11:00, celkem upraveno 1 x.

Zivan
Level 5
Level 5
Příspěvky: 2418
Registrován: leden 10
Pohlaví: Nespecifikováno

Re: Starší grafika / paměti

Příspěvekod Zivan » 28 led 2021 00:45

Já našel tuhle:
http://www.gigabyte.cz/products/page/mb ... ltra_1x#kf

Ale tam jsou ještě DDR, ne DDR2.
HP Elitebook 845 G8 (Ryzen 5650U, 32GB RAM, WD SN570 1TB, 14" fullHD IPS) + HP USB-C G5 Essential + 29" LG 29UM65 + 22" Eizo S2202W

Uživatelský avatar
ITCrowd
Tvůrce článků
Guru Level 13.5
Guru Level 13.5
Příspěvky: 23571
Registrován: březen 10
Pohlaví: Muž

Re: Starší grafika / paměti

Příspěvekod ITCrowd » 28 led 2021 09:05

512 DDR bych měl taky.
Zkusili jste to vypnout a zapnout? Problémy řeším pouze v tématech. Do SZ mi proto píšete zbytečně.
Základní diagnostika WiFi Jak na diagnostiku sítě Router jako switch Proč je nesmysl chtít router s velkým dosahem Vybíráme router

pukasinek
Level 4
Level 4
Příspěvky: 1186
Registrován: duben 10
Bydliště: Kolín
Pohlaví: Muž

Re: Starší grafika / paměti

Příspěvekod pukasinek » 28 led 2021 11:01

Dobré ráno, ano pardon, jsou tam jen DDR. ITCrowd : Kolik jich máš a co bys za ně chtěl? ;-)

Uživatelský avatar
ITCrowd
Tvůrce článků
Guru Level 13.5
Guru Level 13.5
Příspěvky: 23571
Registrován: březen 10
Pohlaví: Muž

Re: Starší grafika / paměti

Příspěvekod ITCrowd » 28 led 2021 11:10

Mám jen jeden modul a je v krabici do sběrného dvora, takže nic. :-) Zaplatíš poštovné, nebo předání v Brně...
Zkusili jste to vypnout a zapnout? Problémy řeším pouze v tématech. Do SZ mi proto píšete zbytečně.
Základní diagnostika WiFi Jak na diagnostiku sítě Router jako switch Proč je nesmysl chtít router s velkým dosahem Vybíráme router

pukasinek
Level 4
Level 4
Příspěvky: 1186
Registrován: duben 10
Bydliště: Kolín
Pohlaví: Muž

Re: Starší grafika / paměti

Příspěvekod pukasinek » 28 led 2021 11:53

Ok. Jsem z Kolína takže za poštovné bych to vzal :-)


  • Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Starší MB = Nový CPU ?
    od ski1961 » 25 dub 2023 15:40 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC
    8
    904
    od martin.100
    26 dub 2023 16:38
  • Prodám starší komponenty
    od helpmeboys » 07 bře 2023 20:11 » v P: Hardware
    0
    2016
    od helpmeboys
    07 bře 2023 20:11
  • Výměna / Doplnění SSD do starší sestavy
    od Baski » 12 črc 2023 15:23 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC
    2
    587
    od Baski
    12 črc 2023 17:38
  • vyvolani fotek online - starsi fotky nelze presunout do PC
    od p3v4x » 04 črc 2023 21:47 » v Vše ostatní (Off topic)
    1
    1580
    od petr22
    11 črc 2023 13:12
  • Test pamětí
    od Zakk » 14 čer 2023 20:12 » v Problémy s hardwarem
    6
    2097
    od Zakk
    19 čer 2023 21:35

Zpět na “K: Hardware”

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: CommonCrawl [Bot] a 0 hostů