Koupím CPU min 2jádro ale AM2!! Vyřešeno

Koupě hardware (počítače, monitory, tiskárny, součástky atd.)

Moderátoři: Mods_junior, Mods_senior

DanielB.
Level 2
Level 2
Příspěvky: 200
Registrován: listopad 11
Pohlaví: Muž

Koupím CPU min 2jádro ale AM2!!

Příspěvekod DanielB. » 31 led 2012 22:01

Zdarec. Mám zájem o koupi CPU minimálně dvoujádra ale jen na patici AM2.



Reklama
oam666
Level 2
Level 2
Příspěvky: 181
Registrován: prosinec 11
Pohlaví: Muž

Re: Koupím CPU min 2jádro ale AM2!!

Příspěvekod oam666 » 01 úno 2012 12:03

Já ho mám,ale nevím jestli je to AM2 nebo AM2+
jak se to dá zjistit?

pansrnka
Level 1
Level 1
Příspěvky: 79
Registrován: leden 12
Bydliště: Hodonín
Pohlaví: Muž

Re: Koupím CPU min 2jádro ale AM2!!

Příspěvekod pansrnka » 01 úno 2012 12:17

Čau, amd atlhlon x2 3800+ klidně i deska, kolik nabídneš?

Uživatelský avatar
Martab
Moderátor / člen HW týmu
Guru Level 13.5
Guru Level 13.5
Příspěvky: 27440
Registrován: březen 11
Pohlaví: Muž

Re: Koupím CPU min 2jádro ale AM2!!

Příspěvekod Martab » 01 úno 2012 12:20

Co máš za desku? Možná by ti tam jeli a AM2+
i5-3350P/P8B75-M LX/Kingston DDR3 8GB/GV-N960IXOC/SS-500ET/Seagate VS35.6/Transcend SSD370-128GB/Samsung BX2250 + Dell 1909W
ThinkPad X230 - i7-3520M + Kingston Savage SSD

„Neexistuje důvod, proč by kdokoli chtěl mít doma něco jako počítač"(Ken Olsen)

Neboj se použít SZ a upozornit na své téma ;)

Přehled desktopových socketů a CPU

DanielB.
Level 2
Level 2
Příspěvky: 200
Registrován: listopad 11
Pohlaví: Muž

Re: Koupím CPU min 2jádro ale AM2!!

Příspěvekod DanielB. » 01 úno 2012 15:24

Čau am2+ tam nepůjde na 100%. Základní deska - MSI K9N6GM Series.
oam666 : Nevím jakou to má cenu. AM2 se prej už nevyrábějí a jak je to staré ?

--- Doplnění předchozího příspěvku (01 Úno 2012 15:30) ---

na aukru se pohybují kolem 500-700,- našel jsem tam AMD Athlon 64 X2 5400+ Black Edition za 500,- ale z aukra nechci nic brát. Nemám stím žádné zkušenosti.

oam666
Level 2
Level 2
Příspěvky: 181
Registrován: prosinec 11
Pohlaví: Muž

Re: Koupím CPU min 2jádro ale AM2!!

Příspěvekod oam666 » 02 úno 2012 13:13

Je starý 3 až 4 roky. Akorát fakt nepoznam co to je,mam jen ten procesor. Odešla mi totiž základní deska a kupoval jsem rovnou novou sestavu,tak mi zbyl ten procesor. je na něm napsáno AMD Athlon 64 a pak nějaký čísla. můžu poslat fotku,jestli na tom bude něco vidět.

DanielB.
Level 2
Level 2
Příspěvky: 200
Registrován: listopad 11
Pohlaví: Muž

Re: Koupím CPU min 2jádro ale AM2!!

Příspěvekod DanielB. » 02 úno 2012 19:19

jestli budeš tak hodnej pošli :) chladič ktomu asi nemáš viď ?

oam666
Level 2
Level 2
Příspěvky: 181
Registrován: prosinec 11
Pohlaví: Muž

Re: Koupím CPU min 2jádro ale AM2!!

Příspěvekod oam666 » 03 úno 2012 08:42

Tak je to určitě AM2 , měl jsem to totiž na základní desce: Gigabyte ga-m55plus-s3g.
Chladič nevím jestli bych našel,tam ti bude pasovat ten tvůj ne?
Fotku přikládám.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

Uživatelský avatar
Sigmaczek
Level 2.5
Level 2.5
Příspěvky: 387
Registrován: listopad 11
Bydliště: Tvarůžkové údolí
Pohlaví: Muž

Re: Koupím CPU min 2jádro ale AM2!!

Příspěvekod Sigmaczek » 03 úno 2012 08:46

A co takhle pořídit lepší foto ? :D Z toho nic nepoznáš , leda tak že se jedná o AMD
Ria ria Hungaria...

Uživatelský avatar
Martab
Moderátor / člen HW týmu
Guru Level 13.5
Guru Level 13.5
Příspěvky: 27440
Registrován: březen 11
Pohlaví: Muž

Re: Koupím CPU min 2jádro ale AM2!!

Příspěvekod Martab » 03 úno 2012 09:03

Zkus to vyfotit něčím jiným než mobilem (něčím co umí ostřit i na malé vzdálenosti :wink: , popřípadě zapnout režim makro)
i5-3350P/P8B75-M LX/Kingston DDR3 8GB/GV-N960IXOC/SS-500ET/Seagate VS35.6/Transcend SSD370-128GB/Samsung BX2250 + Dell 1909W
ThinkPad X230 - i7-3520M + Kingston Savage SSD

„Neexistuje důvod, proč by kdokoli chtěl mít doma něco jako počítač"(Ken Olsen)

Neboj se použít SZ a upozornit na své téma ;)

Přehled desktopových socketů a CPU

oam666
Level 2
Level 2
Příspěvky: 181
Registrován: prosinec 11
Pohlaví: Muž

Re: Koupím CPU min 2jádro ale AM2!!

Příspěvekod oam666 » 03 úno 2012 15:18

Myslel jsem si,že to nebude vidět. Bohužel makrem nemám možnost vyfotit.
Mám ale na mobilu 5 MPx,to by bylo lepší,tohleto je focený na 2 MPx, protože větší soubor mi to nechce připojit do přílohy..

Uživatelský avatar
Martab
Moderátor / člen HW týmu
Guru Level 13.5
Guru Level 13.5
Příspěvky: 27440
Registrován: březen 11
Pohlaví: Muž

Re: Koupím CPU min 2jádro ale AM2!!

Příspěvekod Martab » 03 úno 2012 15:20

Ono nezáleží na MPx ale na tom jestli to umí ostřit nebo ne, jestli tak ty čísla opiš, nebo to zkus oskenovat na scaneru :wink:
i5-3350P/P8B75-M LX/Kingston DDR3 8GB/GV-N960IXOC/SS-500ET/Seagate VS35.6/Transcend SSD370-128GB/Samsung BX2250 + Dell 1909W
ThinkPad X230 - i7-3520M + Kingston Savage SSD

„Neexistuje důvod, proč by kdokoli chtěl mít doma něco jako počítač"(Ken Olsen)

Neboj se použít SZ a upozornit na své téma ;)

Přehled desktopových socketů a CPU


  • Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Koupím IGRÁČKY
    od pee.tr » 07 dub 2019 00:07 » v K: Vše ostatní
    0
    489
    od pee.tr
    07 dub 2019 00:07
  • Koupím procesor
    od nakatomi » 01 říj 2019 04:32 » v K: Hardware
    2
    475
    od Zivan
    01 říj 2019 11:53
  • Koupím RAM DDR3
    od Ejdzi » 07 říj 2019 11:23 » v K: Hardware
    0
    111
    od Ejdzi
    07 říj 2019 11:23
  • Koupím komponenty
    od Firen » 20 led 2019 14:53 » v K: Hardware
    0
    788
    od Firen
    20 led 2019 14:53
  • Koupím pc
    od Nik1111 » 12 led 2019 23:21 » v K: Hardware
    3
    950
    od xbs
    13 led 2019 22:02

Zpět na “K: Hardware”

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: CommonCrawl [Bot] a 1 host