Athlon II X2,X3,X4:Phenom II X2,X4

Koupě hardware (počítače, monitory, tiskárny, součástky atd.)

Moderátoři: Mods_junior, Mods_senior

David.slor
Level 3
Level 3
Příspěvky: 403
Registrován: listopad 12
Pohlaví: Muž

Athlon II X2,X3,X4:Phenom II X2,X4

Příspěvekod David.slor » 06 pro 2012 14:17

Dobrý den koupim nekterej z techto aby rozjel bf 3 aspon na low a cena nejlépe do 1000 kč



Reklama
Uživatelský avatar
tux
Master Level 9.5
Master Level 9.5
Příspěvky: 9470
Registrován: červenec 10
Pohlaví: Muž

Re: Athlon II X2,X3,X4:Phenom II X2,X4

Příspěvekod tux » 06 pro 2012 15:57

A desku máš jakou?
Just Fucking Google It!

David.slor
Level 3
Level 3
Příspěvky: 403
Registrován: listopad 12
Pohlaví: Muž

Re: Athlon II X2,X3,X4:Phenom II X2,X4

Příspěvekod David.slor » 06 pro 2012 18:11

MSI 760GM-p21 (FX)

mechator
Level 2
Level 2
Příspěvky: 181
Registrován: listopad 12
Pohlaví: Nespecifikováno

Re: Athlon II X2,X3,X4:Phenom II X2,X4

Příspěvekod mechator » 06 pro 2012 18:26

Proč na low? s dobrou grafikou to rozjedeš s některýma těma procesorama i na high

David.slor
Level 3
Level 3
Příspěvky: 403
Registrován: listopad 12
Pohlaví: Muž

Re: Athlon II X2,X3,X4:Phenom II X2,X4

Příspěvekod David.slor » 06 pro 2012 18:41

Grafiku mám HD 5750 a rozjedu to z Athlon II X2 250 bf 3 a na jake detaily při rozlišení 1024x768

mechator
Level 2
Level 2
Příspěvky: 181
Registrován: listopad 12
Pohlaví: Nespecifikováno

Re: Athlon II X2,X3,X4:Phenom II X2,X4

Příspěvekod mechator » 06 pro 2012 20:02

tak já mám hd 5770 trochu přetaktovanou a dávám bf3 na 1600*1200 na medium

Uživatelský avatar
adavyp
člen BSOD týmu
Master Level 7
Master Level 7
Příspěvky: 4628
Registrován: srpen 12
Bydliště: Brno-venkov
Pohlaví: Muž

Re: Athlon II X2,X3,X4:Phenom II X2,X4

Příspěvekod adavyp » 06 pro 2012 20:12

Já mám 5750 a brzdí mi to CPU.
Potřebujete poradit? Napište mi SZ.

"Non scholae, sed vitae discimus." - Seneca

Uživatelský avatar
memphisto
Moderátor
Guru Level 13
Guru Level 13
Příspěvky: 21115
Registrován: září 06
Bydliště: Zlín - České Budějovice
Pohlaví: Muž

Re: Athlon II X2,X3,X4:Phenom II X2,X4

Příspěvekod memphisto » 06 pro 2012 20:16

David.slor píše:Grafiku mám HD 5750 a rozjedu to z Athlon II X2 250 bf 3 a na jake detaily při rozlišení 1024x768


Při malém rozlišení je spíše vytěžováno CPU jak GPU
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji

David.slor
Level 3
Level 3
Příspěvky: 403
Registrován: listopad 12
Pohlaví: Muž

Re: Athlon II X2,X3,X4:Phenom II X2,X4

Příspěvekod David.slor » 06 pro 2012 20:44

takže X2 nerozjede multak stím rozlišení a na slabší detaily

Uživatelský avatar
adavyp
člen BSOD týmu
Master Level 7
Master Level 7
Příspěvky: 4628
Registrován: srpen 12
Bydliště: Brno-venkov
Pohlaví: Muž

Re: Athlon II X2,X3,X4:Phenom II X2,X4

Příspěvekod adavyp » 06 pro 2012 20:48

Záleží, jaký CPU použiješ. A taky záleží na GK.
S X2 to bude hratelný, sám tak hraju, ale bude ti to prostě brzdit jak na Medium, tak na High.
Potřebujete poradit? Napište mi SZ.

"Non scholae, sed vitae discimus." - Seneca

David.slor
Level 3
Level 3
Příspěvky: 403
Registrován: listopad 12
Pohlaví: Muž

Re: Athlon II X2,X3,X4:Phenom II X2,X4

Příspěvekod David.slor » 06 pro 2012 20:59

a na low to bude taky brzdit a samozřejmne vi hrajete na full hd

sim20
Level 3
Level 3
Příspěvky: 496
Registrován: říjen 11
Pohlaví: Muž

Re: Athlon II X2,X3,X4:Phenom II X2,X4

Příspěvekod sim20 » 06 pro 2012 21:26

Měl jsem Athlon II X2 250 přetaktovaný na 3.6GHz s HD6790 a Battlefield 3 byl nehratelný i na low!


  • Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • PC HP AMD Athlon II x2 220
    od nakatomi » 08 čer 2019 17:08 » v V: Hardware
    1
    1496
    od nakatomi
    09 čer 2019 06:33
  • Prodám CPU AMD Athlon 5350 AM1 2,05MHz, TDP 25W
    od ski1961 » 09 čer 2019 17:46 » v P: Hardware
    1
    802
    od ski1961
    21 srp 2019 19:48

Zpět na “K: Hardware”

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: CommonCrawl [Bot] a 1 host