Ahoj,
mám SmartTV LG připojenou přes wifi router. To je v pohodě. Aplikace na TV běží, ale nejde mi sesynchronizovat PC s TV, abych pomocí WnidowsMediaPlayeru přehrával mediální soubory z PC na TV. Prosím o radu jak to spárovat. Předem díky
Spárování SmartTV LG s PC
- Marfy
- Moderátor
-
Elite Level 10.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: Spárování SmartTV LG s PC
Ke Smart TV LG je dodáván program Nero Media Home.Ten si na PC nainstaluj a bude ti to fungovat bezproblému.
Intel Core i5 9400F + SilentiumPC Spartan Pro,ASUS Dual GTX 1660S 6GB,Kingston A2000 M2,DDR IV 16GB,Fortron Hyper S 600W
Intel Core i7 6700 + SilentiumPC Spartan,Sapphire RX 580 Nitro+ 8GB,SSD Kingston Now A400,DDR IV 16GB,Corsair RM 550x
Intel Core i7 6700 + SilentiumPC Spartan,Sapphire RX 580 Nitro+ 8GB,SSD Kingston Now A400,DDR IV 16GB,Corsair RM 550x
- Kim Spotcom
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
A o způsobu propojení přes videovýstup jsi uvažoval?
Nejlepší obrana proti trollům je nereagova na ně.
A o způsobu propojení přes videovýstup jsi uvažoval?
O takovém způsobu jsem určitě neuvažoval, když mám vše propojené přes wifi router
Přemýšlel jsem, že by mohl být problém v domácí síti. Měl jsem v minulosti problém připojit na síť jeden NTB, jestli to nebude obdobný problém a vím, že jsem to s kamarádem řešil přes příkazový řádek a tuším nějak přes příkaz ping, ale již si nepamatuji, jak to bylo. Myslím, že problém je, že ta SmartTV není viditelná v té domácí síti.
Podívej se na modemrouteru do seznamu zařízení, zda tam tu TV máš ...
- Marfy
- Moderátor
-
Elite Level 10.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Proč se neřídíš tím co jsem napsal ? Mám Smart LG a po nainstalování Nero Media Home to funguje jak má. Prostě ten program v PC nainstaluješ,v levém rohu programu zvolíš Spustit server a na TV se ti zobrazí ikona Nero Media Home.Tu rozklikneš a už procházíš soubory co chceš přehrát.Zatím se mi ještě nestalo,že by něco takto nefungovalo.Mám to ale táhlé přímo síťovým kabelem.
Intel Core i5 9400F + SilentiumPC Spartan Pro,ASUS Dual GTX 1660S 6GB,Kingston A2000 M2,DDR IV 16GB,Fortron Hyper S 600W