Chtěl bych poprosit o radu. Koupil jsem router wdr3600. Povedlo se ho i zprovoznit pro wifi. Ale když do usb strčím externí HDD, tak nějak nevím, jak se bezdrátově na něj připojit. Nainstaloval jsem z přiloženého cd USB Printer Controller, kde po otevření se načte v prohlížeči disk vč. kapacity atd, ale nějaké soubory k otevření nikde. Tedy, pokud nevadí, že disk má 1TB.
Díky moc za pomoc
wdr3600 připojení usb
-
- Pohlaví:
Re: wdr3600 připojení usb
Vítej na PC-HELP!
jdi na položku Storage sharing. Zde nastav jméno a heslo uživatele, kterým se přihlašuješ do windows. Samozřejmě musíš nastavit i práva. Upozorňuji, že prázdné heslo to nemusí vzít. Kromě toho by tam mohlo být i nastavení přídtupno pro všechny, pak by to ale viděli všichni a všechno.
jdi na položku Storage sharing. Zde nastav jméno a heslo uživatele, kterým se přihlašuješ do windows. Samozřejmě musíš nastavit i práva. Upozorňuji, že prázdné heslo to nemusí vzít. Kromě toho by tam mohlo být i nastavení přídtupno pro všechny, pak by to ale viděli všichni a všechno.
Re: wdr3600 připojení usb
Děkuju ti moc za reakci. Přiznám se, že co skončili 486 nebo první pentia a Win 98, tak je pro mě čím dál složitější si něco udělat a v AJ.
No, já ten HDD jakoby načtu. Ale jen jeho složky. Dostat se přímo na soubor, abych si mohl prohlédnout třeba video, tak to už nevidím.
Ještě jednou děkuju.
Jirka
No, já ten HDD jakoby načtu. Ale jen jeho složky. Dostat se přímo na soubor, abych si mohl prohlédnout třeba video, tak to už nevidím.
Ještě jednou děkuju.
Jirka
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 0
- 3115
-
od neytos
Zobrazit poslední příspěvek
06 lis 2024 11:43
-
- 19
- 4153
-
od Fargotroniac
09 čer 2025 13:19
-
-
PC při připojení HDD nejde nabootovat Příloha(y)
od warcraftan » 23 dub 2025 20:45 » v Problémy s hardwarem - 24
- 5059
-
od šulda
24 dub 2025 17:54
-
-
- 8
- 3468
-
od Bary-Jan
05 úno 2025 22:07
-
-
HP Pavilion G6 - nemožnost připojení k síti Příloha(y)
od DenyKr » 13 zář 2024 21:47 » v Problémy s hardwarem - 19
- 5074
-
od DenyKr
15 zář 2024 14:14
-