Ahoj, do NOTebooku s Win8 64bit a USB 3.0 porty jsem si stáhl tento driver, abych ho mohl zapojit do routeru Zyxel P660RU-T3 přes USB.
Byly mi divné některé věci:
1. Proč se potom ve Síťové připojení - Zyxel USB Adsl Modem hlásí _ Podrobnosti hlásí jako POUZE 10Mb/s ?
2. Proč reálná rychlost kopírování * je pouze 200-400 kB/s a dokonce tak, že dialog ve windows chvíli kopíruje, pak se dialog sekne asi na deset sekund a tak dále.
* : ten NOTebook přes usb připojen do zyxelu, zyxel přes ethernet (LAN port) připojen do LAN portu druhého routeru Well a z něj (opět z LAN portu) připojen do druhého notEBOooku.
3: celkově jakmile připojím usb kabel (upřesnění je to USB-A USB-B) do toho NOTebooku, tak sice správce úloh neukazuje žádná zatížení, dokonce i procesor 3667U topí jako předtím (3W), ale některé části WINDOWS jsou ďábelsky zasekané (trochu mi to připomíná stejnou frekvenci záseků jako v), bodě 2), okna neodpovídají atd. Jde třeba o okna Síťová připojení, Centrum sítí, Síť, a dialog kopírování
4. Jo a taky obvykle se stává, že je problém připojit vůbec ten modem přes USB.
- Pokud je to tak, že kabely USB jsou zapojené a tlačítkem zapnu router, problém není.
- Pokud je router zapnutý a pak až připojím kabel, windows hlásí nějakou chybu usb (Něco jako že identifikátor zařízen se nepodařilo načíst) a ve Správci zařízení v kategorii USB zařízení se u rozbočovače ukáže vykřičník
Zyxel P660RU-T3 - pomalý a podivné chování na USB Vyřešeno
-
- Pohlaví:
Re: Zyxel P660RU-T3 - pomalý a podivné chování na USB
Mno - takhle by to zapojil jen ... a zde se zdržím komentáře vzhledem k tomu, že jsi tu krátce...
Ten router má USB 1.1, takže pokud by ses zeptal strejdy googla, pak bys zjistil, že max. teoretická rychlost na tomto portu je 12Mbit/s. Tím je vysvětlena rychlost.
Na ostatní možná odpovím až budeš psát jako člověk a vyvaruješ se barviček a podobných zvěrstev jak NOTebook.
Ten router má USB 1.1, takže pokud by ses zeptal strejdy googla, pak bys zjistil, že max. teoretická rychlost na tomto portu je 12Mbit/s. Tím je vysvětlena rychlost.
Na ostatní možná odpovím až budeš psát jako člověk a vyvaruješ se barviček a podobných zvěrstev jak NOTebook.
A je něco nepochopitelného na zapojení :
NOTebook--<USB>............<USBLanPort>--zyxel.........<LanPort>--Well--<LANport>........notEBOok?
Samozřejmě že by bylo jednodušší zapojit notEBOok rovnou do zyxelu, ale nechtělo se mi chodit,A co se ti na tom nelíbí? Vždyť všechny prvky byly v jedné IP síti. Tak tím se vysvětluje proč je to šmejdský router -- proto ho dávali v akční nabídce k internetu.
NOTebook--<USB>............<USBLanPort>--zyxel.........<LanPort>--Well--<LANport>........notEBOok?
Samozřejmě že by bylo jednodušší zapojit notEBOok rovnou do zyxelu, ale nechtělo se mi chodit,A co se ti na tom nelíbí? Vždyť všechny prvky byly v jedné IP síti. Tak tím se vysvětluje proč je to šmejdský router -- proto ho dávali v akční nabídce k internetu.
-
- Pohlaví:
Pochopit se to dá jednoduše. tak to zapojí jen prase.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 17
- 6505
-
od standacich
Zobrazit poslední příspěvek
10 říj 2024 11:49