Ahoj,
prosím Vás o radu. Na ultrabooku ASUS s MS WIN XP se mi nedaří připojit k wifi síti. Ovladače k tomuhle stroji mam komplet staženy a nainstalovány, všechny sítě v dosahu to vidí. Vyzkoušel jsem i všechny možnosti zabezpečení, ale pokud zvolím připojit, píše to, že to nelze, ale že se systém bude dále pokoušet v připojování (bohužel bezvýsledně - klasický červený kříž u ikonky wi-fi v hl. panelu). Na ostatních počítačích a mobilech v bytě síť normálně běhá. Router je od UPC. Už si nevím rady, děkuji za pomoc.
Kuba
Problém s připojení k WI-FI
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Problém s připojení k WI-FI
zkus tohle. stáhnw to všechny dostupné ovladače http://tracker.cztorrent.net/torrent/dr ... 211/246817
/*DOOGEE Valencia DG800*/
- Microsheep
- Level 4.5
- Pohlaví:
- Stav:
Máš nastavené automatické získávání adresy z DHCP serveru? Když zkusíš bez zabezpečení funguje? Zkus odstranit uložené nastavení bezdrátových síťí, teď ti neřeknu, kde to přesně pod Windows XP najdeš, protože XP nemám.
//warez je zde zakázaný, příspěvěk nademnou od youngbanana ignoruj
//warez je zde zakázaný, příspěvěk nademnou od youngbanana ignoruj
-
- Pohlaví:
XP zvláště bez SP3 mají problém s bezpečností. Zkus zcela nezabezpečené připojení. Zkus připojení na jinou síť. Zkontroluj nastavení routeru, zda má dostatečně velký rozsah adres pro DHCP, případně zda je DHCP povolen. Dál zkkontroluj, zda nemáš zadán nějaký filtr MAC adres.
Mám nastaveno automatické získávání adresy z DHCP serveru, zabezpečení vypnuto: FIREWALL, pokud vypnu ověření v síti, zakážu šifrování - pořád nic. Jinak přes síťový kabel připojení perfektně funguje. Na routeru je nastaveno WPA2-PSK a u ověření v síti najdu jen WPA-PSK, to by asi mohl být kámen úrazu. Existuje nastavení WPA2-PSK v SP3? Já mám pouze SP 2... Díky!
-
- Pohlaví:
Ano. To je ten kámen úrazu. SP2 WPA2-PSK neumí.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 8
- 3442
-
od Bary-Jan
Zobrazit poslední příspěvek
05 úno 2025 22:07
-
- 19
- 4118
-
od Fargotroniac
09 čer 2025 13:19
-
-
PC při připojení HDD nejde nabootovat Příloha(y)
od warcraftan » 23 dub 2025 20:45 » v Problémy s hardwarem - 24
- 5037
-
od šulda
24 dub 2025 17:54
-
-
- 0
- 3103
-
od neytos