D-Link GO-RT-N150
D-Link GO-RT-N150
Dobrý den, před pár dny jsem si koupil nový router D-Link GO-RT-N150 a vyměnil ho za Zyxel, který bohužel přestal fungovat. Jenomže už se ho asi 3 dny snažím marně nastavit, všechno co udělám je bez efektu. Všechno mám připojeno správně - Ethernetový kabel ve WAN a PC připojuji do LAN 1, v kolonce wifi se připojím - zadám jméno, heslo a naskočí mi nová wifi s vykřičníkem, při přístupu k internetové stránce pro nastavení routeru se přihlásím zadám masku sítě ,DHCP nastavení internetu a po restartu routeru se k němu stejně nejde připojit, zkoušel jsem tam nastavit snad už úplně všechno, ale bez efektu. Všechny návody na internetu jsou pro mě buď nefunkční anebo stránka na kterou najedu já vypadá odlišně (neaktuální návody z roku 2009 apod) Můj internetový poskytovatel je PODA, při připojení k TP-link či Zyxel jsem s internetem problémy neměl, proto prosím někoho kdo má s D-link zkušenosti o radu. Už opravdu nevím co dělám špatně, Díky všem za rady.
-
- Pohlaví:
Re: D-Link GO-RT-N150
Vítej na PC-HELP!
neznám sice podu, ale napadá mě vázané připojení na MAC adresu. Zkus ve WAN nastavení zadat MAC adresu routeru Zyxel. Popřípadě se zeptej providera.
neznám sice podu, ale napadá mě vázané připojení na MAC adresu. Zkus ve WAN nastavení zadat MAC adresu routeru Zyxel. Popřípadě se zeptej providera.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 4
- 2948
-
od RIKI22
Zobrazit poslední příspěvek
27 led 2025 16:39
-
-
Herní PC okolo 20k OPRAVA link košíku Příloha(y)
od Samlitt » 02 dub 2025 20:52 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC - 5
- 1959
-
od mmmartin
Zobrazit poslední příspěvek
03 dub 2025 20:50
-
-
-
Outlook, účet Google a Family Link - jak připojit
od MK_Vs » 28 pro 2024 19:10 » v Kancelářské balíky - 1
- 2551